Шок! Випове си плащат на медии, за да не им видят кирливите ризи!

Мегз ти коя си

Звездите в тазгодишния „Вип Брадър“ не само са си осигурили яки хонорари, но са се погрижили нищо от изцепките им къщата да не се разнася из медиите.

Най- крути мерки са взели  Мегз и Мара Отварачката. Те са броили тлъсти суми, за да не се появяват за тях негативни материали и да не се споделят във Фейсбук.

Опитайте се да намерите нещо за изцепките на Мегз и лиготиите на Отварачката. Ще срещнете само положителни статии, или леки закачливи критики. А за грозната страна на нещата, няма нищо. Публикации се появяват непрекъснато, но изчезват в така наречената интернет-цензура. Там можете да намерите колкото си искате критики срещу Цуни, Даниел Златков, Енджи Касабие, Ваня Щерева, Александра и другите не чак толкова вип участници, но истериите на Мегз и пиянските изцепки на Мара, няма да ги откриете.

Някои са вип, а други по-вип. Оказа се, че и там има деление. Каканашева обяви, че е дошла да рекламира бранда си и си прави каквото си поиска. И го прави. По един час на ден говори по телефона уж да си управлява бизнеса, но междувременно и се осведомява как реагират медиите на поведението й и тя, или тайнственият й спонсор си плащат, където трябва, за да излезе, че е супер бизнесдама, а не капризна и инфантилна лигла.

Мария гримаса

Мара е влязла да отмъщава на Гущеров и да възражда кариерата си, като излиза през вечер да пее. А вън също научава всичко. И се опитва да скрие страстта си към чашката и цигарите, скандалджийския си отмъстителен характер, за да се превърне в образцова майка и талантлива певица. Коя образцова майка ще се затвори два месеца в едно съмнително предаване да заголва бедър и да показва сутиена си, е друг въпрос.

Май и шеф Петров е започнал да си плаща, защото критиките по негов адрес спряха.

А той пък се държи така, че би трябвало да бъде изгонен дисциплинарно.

Но не му пука.

Голямо предаване, големи пари, голяма дезинформация.

Тогава защо го правят изобщо?

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *