Официално! Слави Трифонов СПИРА „Шоуто“ след 19 години! Ето каква е причината:

„Шоуто на Слави“ слиза от малкия екран след 19 години в ефир. Сензационната новина обяви самият водещ и продуцент Слави Трифонов.

„Аз и моят екип не се чувстваме добре в медийната среда и затова реших да не подновяваме договора си. На 31 юли приключението ще свърши“, съобщи Трифонов.

Тв водещият заяви, че няма проблем с ръководството на БТВ и благодари на телевизията за всичките години на сътрудничество.

„Не се чувстваме на място. Погледнете всичко около вас как е организирано и как работи и ми кажете – вие чувствате ли се на място?“, коментира Трифонов. Затова стигнал до решението, че няма да подновява договора си с медията. Всъщност контрактът им изтекъл още на 12 септември, но Слави и екипът му трябвало да си изчистят отпуските и затова официалният край на „Шоуто“ е на 31 юли.

За мястото на вечерното шоу на Слави Трифонов от няколко месеца тече луда надпревара между тв продуцентите. Магърдич Халваджиян е пред БТВ буквално всеки работен ден, тъй като има амбицията да намърда „Господари на ефира“ в часовия диапазон, който Дългия ще освободи. „Господарите“ бяха изхвърлени от новото ръководство на Нова тв, заради скандала с репортера им Димитър Върбанов, който инсценира, че е бил нападнат от лице, обект на негов репортаж. Засега арменският продуцент има само две предавания в Нова тв – „Като две капки вода“ и „На кафе“ с Гала, но причината е, че договорите им все още не са изтекли. А после – не са знае.

Преди години Магърдич напусна с гръм и трясък БТВ, като обвини медията в цензура. Оказа се, че просто арменецът поискал огромна сума пари за продукциите си. Сега обаче Халваджиян се опитва да пробие отново в медията.

За мястото на Слави обаче се облизва и „Дрийм Тийм“ на Любо Нейков и Евтим Милошев, които имат доста по- добри позиции от Халваджиян в медията.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *