Къванч Татлъту – държанка на арабски шейх!

Турският Брад Пит празнува Нова година в Дубай!

къванч татлъту
Къванч Татлъту – голямата звезда на турския телевизионен ефир ще е на работа на 31-ви декември. Актьоорът ще прави компания на арабски шейх и свитата му на новогодишно празненство в Дубай. За това екранният любимец ще получи 200 хил. долара хонорар, пише пресата в южната ни съседка.

Къванч е много популярен в Дубай, така че отправената му оферта от шейха-милиардер не е изненада. Актьорът гостува в региона по няколко пъти годишно, като за всеки свой ангажимент в арабските емирства е щедро възнаграждаван.

„Никога няма да забравя първата покана. Един ден телефонът ми звънна. „Бихме искали да ни гостувате в Дубай. Тук имате хиляди почитатели“, рече ми на английски непознат глас. Помислих, че ме бъркат с някого. „Сигурен ли сте, че разговаряте с правилния човек“, попитах. „Разбира се г-н Къванч, тук хиляди жени обожават вашия герой от „Перла“ Мехмет и мечтаят да се омъжат за него“, продължи господинът от отсрещната страна. Останах много изненадан. Не знаех, че „Перла“ бие рекорди в Дубай. В крайна сметка приех поканата и отидох. Не съжалявам. Отнесоха се с мен като с принц. Популярен съм и в Турция, но в Дубай е нещо неописуемо. Там с часове не мога да изляза от хотела – феновете ме обкръжават, все едно се готвят да свалят властта“, споделя любимецът от малкия екран.

Татлъту е роден на 27 октомври, 1983 г. в Адана в семейство с 5 деца. Като малък имал здравословни проблеми, но щом поотраснал организмът му укрепнал и младежът се захванал да тренира баскетбол. Вървяло му под кошовете и дори получил договор с турският гранд „Фенербахче“. Нелепа контузия обаче го извадила от спорта завинаги.

В сериалът „Перла“, който го направи звезда в Дубай Къванч попаднал без актьорски опит. Когато снимките за поредицата приключили татлъту се записал във факултета по театрално изкуство на Истанбулския университет.

Според пресата в Турция днес Татлъту притежава милиони в сметките си. Любопитното е, че голяма част от доходите му идват не от родината му, а от арабските държави. Там той непрекъснато се изявява като рекламно лице.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *