Колумбийската актриса Адриана Кампос умря в булчинска рокля!

Адриана Кампос
Адриана Кампос

Цяла Колумбия скърби! Тъгуват и българските фенове на латино сапунките. Сълзите са за ослепителната Адриана Кампос, загинала нелепо в началото на месеца. Актрисата намери смъртта си в автомобилна катастрофа.

36-годишната красавица и приятеля й Карлос Ринкон се връщали от оглед на мястото, на което смятали да вдигнат сватбата си. Шофирал бъдещият младоженец. Той вероятно е заспал зад волана и е загубил контрол над возилото, предполагат пристигналите на местопроизшествието катаджии. Колата паднала отвисоко в речно корито и за пътниците нямало никакъв шанс.

За щастие в злополучния автомобил го нямало едногодишното момченце на Адриана и Карлос. Синчето било останало при баба си, иначе и то щяло да загине. Възрастната жена и занапред щяла да се грижи за сирачето, твърдят опечалени близки на може би най-сексапилната колумбийска актриса.

Карлос Ринкон и Адриана Кампос
Карлос Ринкон и Адриана Кампос

Телата на Адриана Кампос и годеника й станали на пихтия при катастрофата. Обезобразено било и лицето на хубавицата, затова роднините й решили да я погребат в затворен ковчег. Мълви се, че трупът в дървения сандък е бил пременен в булчинска рокля, но дали това е така можем само да гадаем.

На българските зрители Адриана Кампос е позната с ролите си на Юмалай в „Зоро“, маргарита в „Изпитание на любовта“, Ерика в „Трудна любов“, Сулма в „Зрънце любов“ и Присила в „Гибелна красота“. Всички от тук изброените сериали бяха излъчени през годините по „Бтв“ и „Бтв Лейди“.

„Нека се помолим за вечния покой на душата на тази голяма актриса и моя приятелка! Почивай в мир Юмалай!“. Така Освалдо Риос се сбогува с колежката си във Фейсбук. Легендарният пуерториканец бе партньор на покойната в сагата „Зоро“ и неведнъж е изтъквал колко й симпатизира.

Маурисио Очман, за когото Адриана беше сгодена преди време и който е баща на мъртвородено нейно дете, също изрази съболезнования. Той заяви, че е потресен и че бившата му приятелка не заслужава такава съдба.

ВИЖ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *