Беше ли нагласен победителят в „Гласът на България“? Виж Тук:

Радко победителЗа момент България изтръпна.

На грандиозния финал на „Гласът на България“ достигна едно 14-годишно момиче с добър глас и вид на яка 25 годишна мома и всички си помислиха, че отново нещата са нагласени. Яна Сабанова пее добре, но е незряла, има нужда от още уроци и няма как да се превърне в новата ни певческа сензация още в осми клас.

Заради нея обаче по време на двубоите и супербитките отпаднаха доста талантливи певици.

И все пак нещата си дойдоха по местата и явно „Гласът“ е предаване, което не е нагласено предварително. Съвсем логично от финалната четворка отпаднаха Кристина Кабадиева, за която е късно да започва кариера на 39 години, а след нея и Яна, за която пък е твърде рано.

След което последва епична битка. Радко Петков срещу Сара Сюзет. Кадифеният тембър, срещу взрива от емоции и богатство на палитрата. Българин срещу филипинка. Момче срещу жена. Двама души, които бяха достойни за финал, на което и да е издание на формата в цял свят.

Менторите се объркаха. Никой не посочи фаворит. Публиката също се раздвои. Предпочете да се наслаждава на гласовете на двамата, вместо да избере единия пред другия, защото всеки има невероятен талант.

Накрая патриотизмът надделя и спечели Радко. Процентът на гласувалите за двамата беше много близък.

Радко се разплака, а първа го гушна и го поздрави Сара, която има невероятно добра душа и се зарадва заедно с него.

Горд беше и наставникът на Радко Иван Лечев.

Радко победаСега България има своя „Глас“. Остава да разберем какво ще се случи с него, тъй като това предаване не ражда звезди. Често победителите си остават само с наградата и славата.

За разлика от Х фактор, където ги поемат продуценти и ги превръщат в сензация.

Дано нещата сега са по-различни.

Браво, Радко!

Наистина си Гласът!

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *