Топ 5 на странните афродизиаци

Знаете ли, че за мъжете има много по – възбуждащи неща, отколкото гърдите или ханша на една жена? Дори и да звучи странно, изследователи от Австралия доказаха, че има някои определени предмети и психологически моменти, които могат да ви докарат до екстаз и да ви направят истински тигър в леглото. Ето кои са най – силните пет от тях.

женско биле канела

Миризмата на кифлички с канела

Дори полъхът на канела е достатъчен, за да накара повечето мъже да наострят уши и да се заозъртат за нова бройка. Според учените, женското биле (така наричат канелата в Африка) влияе върху психиката по доста странен начин, като предизвиква силна сексуална реакция в човешкия мозък.

Диня

Божественият летен плод съдържа в себе си аминокиселина, наречена цитрулин. Та именно този цитрулин влияе силно върху мъжката психика и кара самците да откачат, предизвиквайки силна и понякога ненавременна ерекция.

Празен портфейл

Когато парите са кът, човешкият ум се програмира да търси повече първични източници на удоволствие. Основният сред тях е сексът, който практически оглавява списъка. Проучване на Университета в Канзас установи, че инстинктът за възпроизводство у бедните хора е по – силен и те като цяло са по – склонни да се отдават на плътски удоволствия.

Приятелите

Не поглеждайте с насмешка на този факт. Защото още сега ще разберете, как вашите приятели могат да влияят като виагра върху психиката ви. Психолози обясняват, че общуването с куп други мъже увеличава чувството за сексуална конкуренция, което от своя страна повишава амперите на сексуалното желание и ви прави по – настъпателни към женските.

Женските двойници

Отдавна не е тайна, че мъжете като цяло са по – самовлюбени в себе си от дамите. А това влияе пряко върху сексуалната функция и ги кара да избират жени, които приличат на тях физически (нисък и пълен мъж се възбужда най – много от ниска и пълна жена, висок и слаб от подобна и прочие). Просто мозъкът възприема визуалното наподобяване като знак за безопасност и отприщва максимална репродуктивност.

http://www.youtube.com/watch?v=elaw6K4KQDo

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *