Най- възбуждащите пози от Кама Сутра

Ако искате да изпробвате нещо ново в леглото, не пропускайте да научите кои са най- възбуждащите секс пози в Кама Сутра!

кама сутра

Рутината може да унищожи всяка връзка. Ако искате да изпробвате нещо ново и да подпалите спалнята, прочетете за тези пози от Кама Сутра. За страстната нощ изберете най- хубавото си бельо и използвайте фантазията си нещо по- пикантно.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“! ВИЖ ТУК

Люлката

Застанете с гръб към партньора си. Той трябва е напълно легнал, с изпънати крака, докато вие сядате разкрачена. Може да поддържате равновесие с колене или крака, сякаш сте клекнала, Тази поза ви позволява да се облегнете на краката на партньора ви за по- добро проникване. Внимавайте само с ъгъла, под който се движите – трябва да е удобен и за двамата.

кама сутра1

Юнката

Легнете удобно на леглото. Партньорът ви застава над вас като за мисионерска, но тази поза е по- трудна за изпълнение. Обаче позволява по- дълбоко проникване. Приберете крака към гърдите си и облегнете стъпалата върху раменете на партньора ви. Правете тази поза, когато сте добре подмокрена.

кама сутра2

Пчелата

Тази поза е вариант на люлката. Отново сте с гръб към партньора ви. Така можете да се наслаждавате на докосвания по гърдите и клитора. Партньорът ви се обляга на стената и отпуска крака напред. Седнете върху него с колене към леглото, като пениса влиза във вагината. Той слага ръце под дупето ви, за да улеснява движенията ви. С тази поза можете да легнете изцяло върху партньора ви или да се наведете напред.

кама сутра3

Богинята

Това е една от най- възбуждащите пози. Позволява целувките и докосванията между двамата да не спират. Партньорът ви е седнал. Вие заставате срещу него. Когато проникне във вас, обгърнете с крака тялото му и започнете да се движите. Партньорът ви ще е очарован от позата, защото може да докосва гърдите ви.

кама сутра 4

Танцът на мисионера

По- сложен вариант на мисионерската. За двойки, които са във форма! От мисионерската поза вдигнете ханш и стегнете дупето, за да задържите позата. Идеята е да можете да движите ханша си във въздуха по време на проникването, като правите малки кръгчета.

кама сутра2

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *