Най- хубавите пози за орален секс

Знаете ли, че езикът е вторият най- активен орган в секса? Нека разгледаме кои пози са най- подходящите за орален секс

секс

Целувката на пеперудата

С тази поза жената получава наслада. Жената ляга с отворени крака по гръб, а мъжът застава между тях, точно срещу вагината, която задоволява с език. Ръцете му са свободни да докосва другите ерогенни зони. С тази поза се задоволява клитора, а с ръка може да стимулира г- точката.

Флейтистката

Тази поза е обратната на предходната. Мъжът ляга по гръб, докато жената на колене стимулира пениса му с уста. Възможностите с тази поза са много и зависят от вкусовете на двойката.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК:

69

Най- известната поза в оралния секс. Мъжът ляга по гръб, а жената застава над него в обратната посока, т.е., главата се намира над гениталиите на партньора.

С тази поза можете да стигнете до оргазъм едновременно, без да се налага единият да е пасивен, а другият активен.

Много е подходяща за разнообразяване на секса.

12

Друга митична секс поза. Мъжът е изправен, а жената на колене лапа пениса му. Мъжът насочва с ръце главата на секс1партньорката си.

Оралният влак

Също много удобна и практична поза. Мъжът ляга по гръб, а жената застава на колене и поставя гениталиите си над устата му.

Бонбон

Позата е удобна и за двамата, а за мъжът е особено приятна. Лягате на леглото. Главата на жената е на нивото на пениса и го задоволява, а мъжът наблюдава.

Каручка

Мъжът ляга по гръб. Издига гениталиите се нагоре като стъпва с крака на леглото и свива колене. Жената стои срещу тях и го задоволява орално. Мъжът създава ритъма като движи ханша си нагоре- надолу. Може да си размените ролите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *