Как да достигнем до оргазъм

оргазъмНашите баби, дори и по- възрастните жени, само споменавали думата оргазъм шепнешком и това, само когато се осмелявали да говорят по темата.

За щастие тези табута малко по малко биват превъзмогнати. Днес, говорим за секса все по- често и без да се притесняваме. Но войната все още не е приключена.

Но говоренето за оргазъм не е достатъчно, за да го постигнем. За нещастие, на ниво поведение, все още има много предразсъдъци и табута, които пречат да го изживеем.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- Макс“

Достигането до оргазъм не би трябвало да е проблем, тъй като това е нормална реакция на организма след серия от удоволствия, свързани със секса. Въпреки това много жени страдат от аноргазмия.

Сексолозите смятат, че в повечето случаи липсата на оргазъм няма физиологичен произход, а психологически, или е свързано с грешки при секса. Не можете да стигнете до целта по грешния път. Ако сте имали проблеми или имате с достигането до върховно удоволствие, ето някои съвети:

Не пропускайте загряващия етап преди секса.

Доказано е, че жените имат нужда от повече време, отколкото мъжете, за да се овлажнят и да се възбудят. Поне 20 минути. Не подценявайте целувките, докосванията, нежностите и сексуалните игри. Този етап е задължителен, за да достигнете дооргазъм1 оргазъм, и определя силата му.

Оставете стреса и притесненията извън спалнята

Съсредоточете се върху усещанията, които изпитвате, върху насладата, която давате и получавате. Забравете за малко ежедневните грижи.

Вие сте най- красивата за партньора си

Когато достигнат до определена възраст, се съсредоточаваме върху неизбежното – времето минаваме и все повече остаряваме. Появят се бръчици, стрии, и пр. Не се срамувайте от себе си. Имайте самочувствие и се отдайте напълно на партньора си.

Опознайте много добре тялото си

Изследвайте всяка част от тялото си и вижте как реагирате да дадени стимули. Някои жени се объркват, когато стимулират Г- точката. Объркват това усещане с желанието да уринират.

Не опитвайте да откриете топлата вода

Новото и креативността са много важни за секса. Но не забравяйте, че има по- удобни пози, чрез които по- лесно си стига до оргазъм. Не ги подценявайте.

Клиторът

Въпреки че много се говори за Г- точката и за възможностите на вагината за много оргазми, по- голямата част от жените изпитват оргазъм само чрез клитора.

Как да получим оргазъм. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/3CXkROedbyQ

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *