Алкохолът – враг № 1 на ерекцията!

Увеличават се случаите на мъжка импотентност сред младежите между 25 и 30 години заради прекаляване  с алкохол

Еректилна дисфункция означава  повтарящата се неспособност да се достигне или задържи ерекция достатъчно дълго, за да се осъществи задоволителен сексуален акт. Това е мъжка сексуална дисфункция, която драстично се увеличава през последните години при младите мъже. Защо?

алкохол

Младежите започват да консумират алкохол много рано – около 13- годишна възраст. Последиците от злоупотребите с алкохол са много тежки и засягат както растежа, така и развитието на централната нервна система. Според социологически проучвания сред младежите, 6 от 10 тийнейджъри са се напивали поне веднъж в живота си, а 1 от 3 го прави поне веднъж в месеца.

ЗА МОЩНА И ПРОДЪЛЖИТЕЛНА ЕРЕКЦИЯ – „ЕРЕКТИН- МАКС“ – ВИЖ ТУК:

Алкохолът забавя и разстройва усещането и отговора на нашите сетива, тъй като потиска работата на централната нервна система. Това се случва и при тези, които пият от време на време, и при редовните консуматори, тъй като е последица от приема на алкохол. Разликата е, че при алкохолиците тези последствия стават хронични и необратими.

Около алкохола се създават много митове, които тийнейджърите приемат за истина, например – че спиртните напиткиалкохол1 улесняват отношенията с хората, правят  те по- активен, подобряват сексуалността и пр. Истината обаче е, че алкохолът обърква механизма на ерекцията, като предизвиква временна или хронична дисфункция.

Алкохолът пречи и на работата на централната нервна система като разваля връзката между стимула и мозъка. По този начин кръвта не достига до пениса, което затруднява или прави невъзможна ерекцията.

Алкохолът е основната причина за импотентността при младите мъже между 18 и 35 години, посочва лекари от цял свят. Нездравословните навици като злоупотреба с алкохол, взимане на наркотици и пушене се отразяват много отрицателно на младежите под 25 години, включително и на сексуалните им способности.

Еректилната дисфункция е само първия сигнал, че нещо в организма не работи както трябва, предупреждават лекарите, например – сърдечно- съдови проблеми, проблеми с централната нервна система и др.

Как алкохолът вреди на организма ни. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/vdkciIu1f2k

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *