5 секс мита за мъжете

Без съмнение в колективното въображение има цял куп митове по дадена тема. Но колкото по- голямо табу е тематиката, повече митове се създават.

мъже1

Днес ще ви разкажем някои сексуални митове за мъжете: неща, които обикновено приемаме за абсолютна истина, но в крайна сметка, са чисти лъжи.

За мощна ерекция и стръвно женско либидо – „Еректин- макс“. ВИЖ ТУК

1 . Мъжете мислят за секс всеки седем минути. Въпреки че жените, филмите, сериалите и научните изследвания искат да ни покажат, че мъжете мислят за секс през цялото време, не е така. Само 23% от мъжете казват, че фантазират през деня.

2 . Храната променя вкуса на спермата. Спермата, сама по себе си, има горчив вкус, който няма как да се промени. За да промени значително вкуса, трябва да изяде огромно количество от една и съща храна.

3 . Мъжете не симулират. Не само жените симулират оргазъм, за съжаление. Много мъже не изпитват оргазъм по мъжевреме на акта, и затова се преструват.

4 . Мъжете не се интересуват от любовната игра. Повечето жени си мислят, че единствената цел на мъжете е да правят секс и да получат оргазъм. Много бъркат – мъжете се наслаждават на любовната игра преди сексуалния акт, затова се възползвайте. Доста по- рядко иска да мине направо към акта, но това е изключение.

5 . Мъжете харесват само жени с перфектно тяло. Без съмнение, мъжете харесват супермодели с красиви лица и перфектно тяло, колкото и на нас ни харесват мъжете с плочки във фитнеса. Това обаче е една фантазия и не очакват всички жени да са такива, защото привличането е нещо, което ни идва отвътре. Те харесват интелигентността, симпатията и доверието.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *