3 упражнения за хубав секс

Физическите занимания помагат не само за отслабване и тонус, но и за по – добър секс. Опитайте тези три упражнения по време на следващата си тренировка и бъдете уверени, че ще ви осигурят невероятен оргазъм.

тренировка за секс

Странични напади

Нападите стимулират и увеличават гъвкавостта, помагат да откриете своята собствена G – точка и да разширите обхвата ѝ.

Застанете с широко разтворени крака (1.5 – 2 пъти от ширината на раменете), като се стараете в същото време да са изпънати. Сложете ръце на гърдите и започнете леко да навеждате тялото към десния крак, все едно клякате само с него. Докато свивате дясното коляно, лявото трябва да остане изпънато, а левият крак да бъде неподвижен на пода. Когато достигнете възможно най – ниското положение, сменете посоката без да спирате. Правете по 10 – 20 повторения на всяка страна.

Полумост

Подготвя тазовите мускули за вашият голям и неповторим О.

Легнете на пода и поставете ръцете до тялото. Сгънете коленете и подпрете петите здраво на земята. Повдигнете таза от пода възможно най – високо, като се стремите коленете, бедрата и раменете да образуват права линия. Върнете в изходно положение, повторете 20 пъти.

Коремни преси за долна част

Мускулите на кръста са пълни с нервни окончания, които сериозно могат да увеличат удоволствието. Просто работете, за да ги направите още по – силни.

Легнете по гръб със свити крака, като ходилата са стъпили на пода, ръцете поставени до тялото. Повдигнете колената по посока на гърдите, докато краката достигнат предишното положение на коленете. Гърбът трябва да остане здраво прилепнал към пода, за да заработят само долните коремни мускули. Когато движението достигне най – горна точка задръжте за 3-4 секунди и върнете обратно. Правете по 10 – 30 повторения.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *