Топ 10 на ерогенните точки при мъжете

Ако си мислите, че мъжкото тяло има само една истински гореща точка, значи грешите. Участници в експеримент бяха помолени да оценят нивото на възбуда след стимулация на различни части от тялото и някои от отговорите поднесоха истинска изненада за изследователите.

ерогенни зони

Разбира се, момчетата оцениха пениса си като своята възможно най – ерогенна зона, както при жените очаквано това е клитора. Това от своя страна събуди нови подозрения в учените, според които ерогенните зони при двата пола не се различават толкова много, както се смяташе досега.

„Интересното е, че при мъжете и жените има много допирни точки. И от двете страни например казват, че вътрешната част на бедрата им е доста чувствителна на стимулация, врата и ушите също. Така че не е лоша идея да пробвате нови мишени по вашия еротичен партньор, докато се забавлявате”, коментира професор Оливър Търнбул.

Ето как всъщност мъжете оцениха частите от тялото си по отношение на половата възбуда.

10 горещи точки на мъжкото тяло

  1. Пенис
  2. Устни / Целувка
  3. Скротум
  4. Вътрешна част на бедрата
  5. Предна част на врата
  6. Гърдите
  7. Перинеум
  8. Областта около пъпа
  9. Задната част на врата
  10. Ушите

В крайна сметка предпочитанията на мъжете са очевидни: мъжествеността е поставена на първо място като източник на сексуално удоволствие. Обобщените данни обаче показват, че и мъжете, и жените могат да бъдат стимулирани чрез докосване на едни и същи места.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *