Сатен, белезници и малко адреналин – защо не?

Много хора разглеждат белезниците като част от садо-мазо сцената в последното порно, което са гледали. Но даже да ви се струва прекалено, представете си, че адреналинът от непознатото еротично изживяване, може да направи скучния секс, който всеки път е почти един и същ, коренно различен.

Отворете сетивата си. Най-вече преди да си помислите, колко е извратено, все пак опитайте, може да получите изживяване, което коренно да промени представата ви за секс. Преживяване, което няма нищо общо с грозното и безчувствено порно филмче което сте гледали!

Е все пак, ако държите на кревата, останете си в него. Като преди това се снабдете с  няколко сатенени панделки, нещо с което може да обездвижи ръцете и краката  така, че да не причини болка или нарани някой.

Първо. Бъдете честни с любимия човек и обсъдете какво си представяте за този тип секс и докъде можете да  стигнете. Много е важно да загреете с любимата си предварително.

Целувките и еротичното изследване на тялото с език са задължителни. Ако дамата е вързана, направете така, че да е спокойна за своето физическо състояние и едновременно с това я възбудете.

Като за момент не бива да допускате да усети несигурност или липса на внимание, а още повече страх. Завържете и очите, така когато едно от сетивата е притъпено, другите се обострят. И така марш към леглото със сатен в ръка.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/v1tnLj2aJmE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *