От изобретателите на виаграта – сега спрей за удължаване на удоволствието!

Виагра

Той постави усмивката на лицата на милиони мъже и жени с малките сини хапчета. Сега мозъците зад тях заявяват, че ще го направи пак. Майк Уаили от екипа, изобретил Виагра през 90 – тте, сега е открил лекарство,  което да се справи с преждевременната еякулация.

 Той прогнозира, че спреят, създаден да удължи удоволствието от секса при милиони ще се превърне в следващия хит.  Преждевременната еякулация засяга един на четирима, много хора не търсят помощ на проблема, а когато го направят, обикновено им се предписват антидепресанти. Има само едно хапче за подобен проблем, което обаче е доста скъпо. От друга страна спреят, наречен Tempe, ще е достатъчно евтин и достъпен за повече хора. В опити някои мъже, използвали спрея преди секс, са издържали 8 пъти по-дълго. Д-р Уайли нарича Tempe своята нова

виаграта върна усмивката на двойките

Виагра.  Преждевременната еякулация може да намали самочувствието, да попречи на връзката и да намали значително шансовете на партньора да забременее. Точните причини не са известни, но свръхчувствителността допринася за проблема. Tempe съдържа ниски дози анестетик, който да даде на мъжа повече контрол, бе да се създава неприятното усещане на скованост. Отнема около 5 минути да заработи, но тези, които не искат тайната им да бъде разкрита може да го използват до 2 часа преди секс. Флаконче с джобен размер може да стигне за година, ако мъжът прави 5 до 6 пъти секс на месец. От фармацевтичната компания производител смятат че ще имат разрешение да продават спрея в Европа, а това ще стане до есента на следващата година.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *