Как се галят женски гърди (ръководство)

Американското списание за мъжко здраве проведе уникално по рода си проучване сред 900 дами и издаде кратко ръководство „Как се галят женски гърди”. Участничките в анкетата отговориха на въпроси как предпочитат мъжете да се отнасят към техните момичета и кои ласки в тази знакова част им доставят най – голямо удоволствие.

интимно

„Идеята да направим този експеримент се зароди, след като прочетох статия на тема „Странни начини за женски оргазъм”. Трудът на колегите наистина ми беше много интересен, но една от точките се оказа особено интересна за мен: как да я накараш да свърши чрез стимулиране на зърната”, разкрива авторката на материала Мадлин Нейлър.

Признава, че самата тя до този момент не е имала щастието да достигне върха само чрез любовна игра с гърдите ѝ. След запознаване с материята изненадващо за нея самата успява и остава очарована от неподозираната сила на женското тяло.

Ето и обобщените резултати от отговорите на въпроса „Как предпочитате да галят гърдите ви”:

  1. 34% отговарят, че най – голямо удоволствие им доставят оралните ласки (целуване и смукане на зърната)
  2. 30% са доволни дори ако партньорът просто обръща внимание на зърната им, независимо как става това
  3. 24% се възбуждат повече, когато зърната им се търкат в мъжките гърди
  4. 22% обичат да бъдат галени по време на целия акт, а не само по време на встъпителната игра
  5. 17% от дамите обожават да ги „гъделичкат” по гърдите

„Когато има стимулиране на зърната, в тялото се освобождава окситоцин и причинява силни вагинални контракции, които всъщност предизвикват самия оргазъм. Засилва се притока на кръв към половите органи и жената в един момент не издържа и просто освобождава напрежението. Надяваме се, че нашето проучване ще помогне на жените да разкрият неподозирани възможности и ще напътстват партньорите си за по – добър секс”, завършва авторката.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *