Жена заварва мъжът си с кукла в задника!

Палавник

Куриозната случка се разиграла в Плевен. Жената се прибрала изненадващо след работа в къщи и видяла благоверния си гол по корем на спалнята с щръкнали от анусът му крака на кукла.

Сащисаната дама се опитала да му помогне, но накрая извикала Бърза помощ и закарала палавия си съпруг в  УМБАЛ “Д-р Георги Странски” в Плевен. Там маниака обяснил на втрещените доктори, че в дупето си имал заклещен предмет, който не можел да измъкне.

Докторите преценили, че случаят е спешен и се уверили, че действително в аналното отверстие на господина има обемен предмет.

Плевенчанинът веднага бил вкаран в операционната, където хирурзите изкарали от ануса му кукла Барби. Засраменият 38 годишен господин не рачил да разясни, аджеба как се е отзовало Барбито в задното му отверстие, но това сторила разтревожената му благоверна. Оказало се, че господинът е бил преподавател по биология. Но не биологичните му опити са вкарали отзад куклата, а неговите хомонаклонности.

Жената обяснила, че двамата имали две момиченца и били венчани от десетина години. Госпожата обаче обитавала къщата на родителите си в Долни Дъбник, защото там работела. Съпругът и пък я посещавал на село през уикенда, а иначе живеел в плевенския им апартамент, т.е.  мястото на скандалния инцидент.

Куклата

За късмет на палавия даскал, жената решила да го изненада точно във фаталния ден. Дамата дори не предполагала, че нейният мачо имал влечение към същия пол, докато пазената тайна лъснала, след като го видяла да крещи от болка в семейното им легло, обут в розови токчета. Преди да го закара в болницата, госпожата се опитала да му спести унижението, като се помъчила да извади куклата, но уви безуспешно. Дори теглейки я, тя разранила дебелото черво на господина и той почнал да кърви зверски, затова се принудила да викне Бърза помощ.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/Xrz9p6MMQ0I

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *