Отслабване с чай от канела и мед

Диетата с мед, канела и вода е много ефикасна при отслабване, тъй като и трите съставки помагат за естественото топене на мазнините.

chai-ot-kanela-i-med

Медът има много свойства, сред които засищане на глада, а в същото време е и диуретик. Канелата, освен че има приятен вкус, топи мазнините, тъй като стимулира термогенезата. Съдържа: желязо, калций, манган и фибра.

Двете тайни на отслабването са пиенето на вода и приема на протеини.

Ако сте дехидратирани, не можете да отслабнете, клетките трябва да са в контакт, а това става във водна среда. В противен случай се губят много връзки между клетките. Един от най- ярките симптоми, че сме дехидратирани, е главоболието.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

kanela-med

Важно е да знаем колко вода трябва да пием, което зависи от теглото. Има лесна формула за изчисление: Умножете теглото си в килограми по 7 и разделете на 100. Резултатът показва колко чаши по 250 мл трябва да пиете дневно, за да си набавите минималната си нужда от вода.

Например, ако тежите 70 кг, излиза, че трябва да пиете поне 5 чаши дневно: 70х7= 490/100= 4, 9

Тази течност може да се допълни с : чай от канела и мед, за да изгаряте мазнините.

Ето как да си приготвите чая: 1 ч.л. чай от канела, 2 ч.л. пчелен мед, които слагате в половин литър гореща вода. Пийте по 3 чаши дневно: една чаша преди закуска, преди обяд и преди вечеря.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *