Най- добрите 5 вида танци за отслабване

Танцуването е забавно, не ни стресира, помага ни да изразходваме енергията си, а освен това харчим много калории. Нека разгледаме кои са 5- те най- подходящи танци за отслабване.

otslabvane-s-tanci

1 . Бели денс. Този танц не е много натоварващ. Идеален е за тонизиране на мускулите, увеличава силата и помага на координацията. Въпреки че не е толкова аеробен като други танци, това е един от най- добрите методи за отслабване на талията, корема, краката и ханша.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО И ЛЕСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

2 . Хип- хоп. Музиката е много енергична и предполага интензивно движение. Освен това ще ви помогне да научите най- модерните техники в танците. Подходящи са както за начинаещи, така и за професионални танцьори.

3 . Зумба. Много популярен стил през последните години. Комбинира различни видове танци като регетон, салса иtanci-za-otslabvane повечето латино стилове. Подходяща е за всички възрасти.

4 . Салонни танци. Има много видове салонни танци, а за повечето ви трябва партньор. Най- подходящите за отслабване са тези, които включват много латино движения – танго, например.

5 . Боливуд. Ставата все по- модерни в световен мащаб. Комбинират движения от традиционните индийски танци със стрийт стил.

Латино денс фитнес за начинаещи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/qa2IWYs3ags

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *