Как да свалим 6 кг без диети

Настина е възможно да се отслабва, без да се спазват диети. Нека разгледаме един пример – как се свалят 6 килограма без специален хранителен режим.

otslabvane-3-kg

ОТСЛАБВАНЕ БЕЗ ДИЕТА?

Изследване показва, че жени студентки, които водят активен живот, но не са професионални спортистки, горят повече калории в минута като ядат протеинова храна един час преди тренировка, отколкото тези, които не го правят.

Изследването показва, че тялото използва повече калории, когато има допълнително калории за харчене, т.е., след ядене.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЕЗКОМПРОМИСНО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

Като предположим, че ядете ежедневно един и същ брой калории, от горенето на допълнителните калории можете да отслабнете с 6 кг за година.

Гладуването преди тренировка било използвано като план за отслабване, защото тялото разгражда мускулите и мазнините, за да се сдобие с енергия, вместо да го направите от храната. Според учени, това може да се отрази на здравето на мускулите

КОЛКО ПРОТЕИНИ ДА ПРИЕМАМЕ?

За да получите желаните резултати трябва да сте дисциплинирани, да планирате графика си и да правите следобедна закуска, богата на протеини един час преди тренировка, за да топите повече калории.

Точното количество протеини все още поражда спорове. Повечето учени обаче съветват да се приемат 30 грама повече протеини, разпределени в рамките на деня между храненията.

Това е подходящо както да поддържане на тегло, така и за отслабване. Има много храни, богати на протеини: в малки закуски между храненията включете протеинови напитки, белтъци, фъстъчено масло.

Пример за закуска, която се състои от 45% протеини, се състои от цяло яйце, два белтъка, 2 печени филии, намазани с фъстъчено масло и чаша портокалов сок.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *