Как да отслабнем в ханша

Коя част на тялото си искате да промените? Ханша! Вече няма как да го скриете – просто искате да се чувствате удобно с тази част на тялото си. Ето няколко съвета как да отслабнете в ханша:

otslabvane-hansh

1 . Намалете броя калории. Опитайте се да приемате по- малко калории. Лесно е – само заместете джънк фууд- а с нетлъсто месо, нискокалорични млечни продукти, плодове и зеленчуци. Заради високото съдържание на фибри, тези храни ще ви поддържат сити дълго време. Плодовете и зеленчуците ще помогнат за усвояването на есенциалните хранителни вещества и ще ви помогнат да отслабнете в ханша.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

2 . Закусвайте. Започвайте деня с енергия като закусвате. Това хранене е най- важната стъпка, за да избирате правилно храната през останалата част от деня. Може да си направите омлет със зеленчуци или да си изпечете 1- 2cardio филии пълнозърнест хляб. Може да си хапнете и обезмаслено кисело мляко.

3 . Правете кардио. Този вид упражнения са много полезни за топенето на калории и елиминиране на мазнините, натрупани по ханша. Изберете това, което най- много ви допада – тичане, каране на колело, бързо ходене. Трябва да правите между 60 и 90 минути кардио, поне 4 – 5 пъти седмично.

4 . Правете упражнения за сила. Не само тонизират мускулите, но и помагат да се справите с отпуснатата кожа. Освен това ускорява метаболизма. Така ще топите калории, дори когато си почивате.

Упражнения за оформяне на красив ханш. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/zUgLG-WAwqM

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Как да отслабнем в ханша"

  1. За Фитнес   13.02.2015 at 15:44

    Ханша е толкова проблемна зона, защото е една от първите зони в които се натрупват излишните килограми. Поради това ще се изчисти и последен.

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *