Храни за топене на мазнините по корема

Време да се сбогувате с тлъстините по корема ви. Освен че ви пречи да изглеждате неотразими, затруднява и движенията ви. Без да се подлагате на драстични решения, можете да го направите като включите към ежедневното си меню храни, които помагат за топенето на мазнините в зоната на корема:

maznini-po-korema

1 . Ябълков оцет. Не е просто подправка – това е един от най- силните съюзници срещу мазнините. За да има ефект, е достатъчно по една чашка на ден. Ще ви помогне да контролирате апетита, да се увеличи производството на протеини и да се намали натрупването на мазнини. Може да го слагате на салатата или да го пиете с малко топла вода и мед.

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП- ПРОДУКТЪТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

vitamin-c
Храни, богати на витамин С

2 . Вода с лимон. За да свалите корема, черният дроб трябва да функционира много добре. Този орган произвежда жлъчен сок, който действа за разграждането на мазнините. Водата с лимонов сок е идеална, за да подпомогне работата на черния дроб, тъй като го пречиства и елиминира токсините.

3 . Ферментирали храни. Тези храни подсилват имунната ни защита и са отличен източник на пробиотици, поради което са много полезни за чревния тракт. Правилното функциониране на червата и изобилието от „добри“ бактерии помагат за изхвърлянето на шлаките, действат срещу запек и подуване. По този начин помагат за отслабването на корема. Източници на „добри“ бактерии са киселото мляко, киселото зеле, цвика и пр.

4 . Храни, богати на витамин С. Те засилват имунната ни защита, но и регулират нивата на кортизол. Това е хормонът, който освобождават надбъбречните жлези, когато сме стресирани. Колкото повече храни, богати на витамин С приемате, нивата на кортизола и стреса ще падат и така ще натрупваме по- малко мазнини в коремната област. Сред храните, богати на витамин С са: киви, ягоди, цитруси, червени чушки, броколи и пр.

За витамин С. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/TNxubkXsf94

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *