6 лесни промени в храненето ви, за да отслабнете

plosak-korem-retsepti

Искате да премахнете 500 калории от ежедневното си меню, без дори да усетите? С някои леки промени в навиците си, можете да отслабнете с лекота:

1. Яжте с недоминантната си ръка. Само чрез тази промяна можете значително да намалите приетата храна, твърдят учени от Калифорния. Въпреки че си мислим, че яденето е заради глада, много често зависи от външни фактори.

2. Практикувайте йога. Обратно на това, което повечето хора си мислят, от стреса не се отслабва, а се напълнява. При такива ситуации обикновено търсим храна, която да ни накара да се чувстваме по- добре. За да поддържаме стреса под контрол, можем да практикуваме йога. Лека йога тренировка е чудесен вариант като за начало.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

sini-slivi

3. Яжте сушени сливи. Ако ядем по 150 грама сушени сливи на ден, в продължение на 12 седмици, можете да свалите средно по 2 кг и 2,5 см от талията си.

4. Не обръщайте внимание на надписите „нискомаслени“. Доказано е, че хората, ядат с 50% повече, когато консумират продукти с етикет „нискомаслен“. Много често тази храни съдържат повече захар.

5. Вечеряйте с мъже (млади и красиви). Ако вечеряте с млади и красиви мъже, ще приемате поне със 100 калории по- малко. Когато жените излизат с мъже, се стараят за изглеждат по- деликатни и внимават как и какво ядат.

6. Мирис на ябълка или банан. Мириса на някои храни потискат апетита ни. Бананите и ябълките са сред тях.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *