4 упражнения за топене на паласки

В борбата си да е атрактивна и красива, всяка жена се сблъсква с неизбежните паласки. Натрупването на мазнини в областта на корема изобщо не е проблем, свързан само с външния ни вид. Може да причини с годините сърдечни проблеми, артериални, остеопороза, увеличава 3 пъти повече риска от деменция.

palaski

Ако не обичате да тренирате и да правите упражнения, ви предлагаме няколко идеи, които ще ви бъдат доста полезни в топенето на паласките:

„ДИЕТИН- КОМПЛЕКТ“ – ТОП ПРОДУКТ ЗА ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК

1 . Обръч. Опитайте се да задържите обръча възможно най- много около кръста си. Така ще моделирате по чудесен начин талията.

2 . Докоснете върха на пръстите. Стойте изправена, с леко отворени крака. Наведете сеobrach-taliya напред и се опитайте с дясна ръка да докоснете върха на пръстите на левия крак. Върнете се в изходна позиция. Сега опитайте обратното – с лява ръка да докоснете пръстите на десния крак. Повторете 30 пъти.

3 . Танцуване. Правене на кръгови движения с талията, ще помогне много за оформянето й. Потърсете клипчета и опитайте бели денс – много полезен стил за оформяне на талия и корем.

4 . Равновесие. Стоите изправена, краката са леко разтворени. Сложете ръцете зад тила си. Вдигнете левия крак, свийте го и се опитайте да стигнете коляното на другия крак.

Бели денс за начинаещи. ВИЖ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/OzVN3_93wDw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *