Скоростно отслабване със Синди Крауфорд

Въпреки напредването на годините и двете раждания, Синди Крауфорд все още изглежда зашеметяващо и служи като еталон за красива жена. Самата тя често е споделяла, че да поддържа тялото и здравето си в добра форма винаги е било от първостепенно значение, независимо от професията на модел. Ето нейните четири съвета за отслабване:

за отслабване синди крауфорд

Без извинения

„Жените твърде често се оправдават пред самите себе си по много начини. Ту нямали време да отидат до залата, ту били преуморени или неразположени. Това са празни приказки, от които тях самите ги боли най – много”, споделя опита си Синди. Пред нея извинения от подобен род не минават, защото всеки човек може да тренира навсякъде и по всяко време – в офиса, вкъщи, в парка…

Разнообразие

Второто важно правило за успешно отслабване е да намерите начин да разнообразявате фитнес заниманията си. Не е удачно и целесъобразно да правите едни и същи тренировки в продължение на пет години например, по едно и също време с едни и същи движения. Лекарството е лесно – днес тичайте, утре плувайте, на третия ден вдигайте щанги, просто не трябва да има два еднакви дни. Във всеки аспект.

Не се ограничавайте

Когато ви се яде шоколад – ами хапнете. Но правилото тук е да не се прекалява. Щом ви припари за сладко под лъжичката изяжте няколко блокчета, но все пак ограничете количеството и не си позволявайте повече от 50 грама (та това си е половин шоколад). Също така не се наказвайте с фитнес за отслабване и се откажете от начина на мислене, според който „утре ще тренирам повече, за да наваксам”.

Оборудвайте дома си

Най – силното противодействие на извиненията е да оборудвате дома си с малки, но ценни уреди за фитнес. Едни леки гирички все пак не струват толкова много и не заемат почти никакво място, а с тяхна помощ ще бъдете в състояние да направите чудеса за тялото си. Освен това самият им вид е достатъчно силен фактор за мотивация и начин да не забравяте.

YouTube Preview Image

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *