Как да отслабваме още на закуска

Закуската е едно от най- важните хранения за деня, тъй като има много ползи за здравето, така че да се чувстваме чудесно през целия ден. Когато обаче решат да отслабват, много хора решават, че не трябва да закусват. Те обаче не знаят, че закуската е единственото хранене през деня, което реално може да ни помогне да отслабнем по- бързо.

zakuska-otslabvane

Когато пропуснем закуската, след това през целия ден се чувстваме гладни. Липсва ни енергия и метаболизмът започва да губи ритъм. Затова закуската е много важна.

„ТОП СИЛУЕТ СЛИМ“ – ЗА БЪРЗО ОТСЛАБВАНЕ! ВИЖ ТУК:

Как да отслабнем със здравословна закуска?

1. Закусвайте възможно най- скоро. Когато се събудим сутрин, трябва да закусим възможно най- скоро.
2. Какво да закусим? Очевидно, закуската ни не трябва да се състои от брашно, мазнини, много въглехидрати и пр. Трябва да представлява добро съчетание от плодове, зеленчуци, млечни продукти, сокове, чай, зърнени храни, ядки и др.
3. Пийте вода. Освен че активира метаболизма, водата ни поддържа хидратирани и помага за изхвърлянето на токсините. Пийте по чаша вода преди закуска и литър и половина през останалия ден.

zakuska-dietichna

5 ХРАНИ, КОИТО ПОМАГАТ ЗА ОТСЛАБВАНЕТО

Малини. Те са важен източник на фибри, които пък са полезни за здравето, както и за отслабването. Фибрите предпазват от затлъстяване, а тези, които ги консумират редовно, отслабват по- бързо.

Овес. Винаги се препоръчва при отслабване. Овесът също е важен източник на фибри, а освен това, помага за бавното разграждане на въглехидратите.

Кисело мляко. Тази храна е много важна за организма. Освен богат източник на калций, доставя добра доза протеини, които ни доставят енергия и така помагат за отслабването.

Яйца. Добрата закуска винаги може да е съпроводена от две яйца. Те са важни източници на протеини, които ни държат сити за дълго време.

Чай. Повечето съдържат натурални антиоксиданти, които пречистват организма и помагат за отслабването. Ако не обичате кафе, може да го заместите с чай.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *