Шок! Американец роди бебе на приятеля си!

бебе САЩДвама влюбени мъже в САЩ вече се радват на своето биологично бебе, което бе родено по напълно  естествен начин, гръмнаха световните агенции.

Тристан Рийз е станал майка тези дни. Той е от Портланд, Орегон, и е започнал да променя пола си отпреди десет години. Претърпял няколко операции и непрекъснато пиел хормони, за да потисне собствените си.

Трябвало да взима илачите цял живот, но временно ги спрял, като разбрал, че забременял. Бременноста протекла неочаквано гладко, но бившият мъж бил под постоянно лекарско наблюдение. Гинеколозите искали той да роди със секцио, но накрая се съгласили с желанието му това да се случи по етествен път.

гей 11Съпругът му Биф пристигнал с цветя и балони в болницата си, за да прибере наследника си и приятеля си. Двамата знаят как да се грижат за деца, защото вече имат две осиновени. Сега треперели като орли над биологичното си чедо и се редували да му сменят памперсите.

Знаем, че някои може да се скандализират, но ние сме щастливи и ще отгледаме Лео с много любов, твърдят двамата пред местен телевизионен канал.

Орегон е един от малкото щати в САЩ, където в документите се определя пола на бебето само формално, а когато то навърши пълнолетие, има право само да реши какъв да бъде полът му. Там са и най-многото еднополови бракове, а върху шофьорските книжки е отбелязан и трети пол Х за тези, които не се смятат нито за мъже, нито за жени, допълват световните агенции.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *