10 любопитни факта за секса

Колко души правят секс в момента? Каква е разликата между мъжкия и женския оргазъм? Колко калории се топят по време на секс?

seks-fakti

Всички правим секс и това е най- естественото нещо на света! Но дали знаем всичко за него? Ето 10 любопитна факта за секса:

„ЕРЕКТИН- МАКС“ – за мощна ерекция и стръвно женско либидо! 

10. Отлично упражнение. Доказано е, че правенето на упражнения подобрява сексуалните връзки и оргазмите. Но и сексът сам по себе си може да се приеме като вид упражнение. За 30 минути секс можете да изгорите 200 калории.

9 . Доброто хидратиране води до по- добри оргазми. Нуждаем се от вода, за да работи тялото ни нормално. Колкото по- добре се хидратирани, толкова по- добри стават оргазмите ни. Пийте повече вода!

8 . Кой прави повече секс? Обратно на това, което си мислите – жените правят повече секс от мъжете. Според анкета на известно списание, жените правят 17% повече секс от мъжете.

7 . Важен ли е размерът? Да, но е по- важен за мъжете, отколкото за жените. 85% от жените са доволни от размера на пениса на партньора си, докато само 55% от мъжете казват, че харесват размера си.

6 . Забременяване след седмица. Не винаги бебето се зачева по време на секс. Понякога жената забременява от 5 до 8 дни след проникването. Сперматозоидите могат да живеят в шийката на уретрата няколко дни преди да оплодят яйцеклетката.

5 . Силата на женския оргазъм. Въпреки че мъжете по- бързо стигат до оргазъм, жените имат предимство: orgazmiженският оргазъм е по- силен и продължителен, без да забравяме за многократните оргазми.

Мъжкият оргазъм продължава 6 секунди, докато при жените може да трае 20 секунди.

4 . Секс за удоволствие. Мислите си, че само хората правят секс за удоволствие? Грешите. Делфините също.

3 . Желание за секс. Кой има повече нужда от секс? Сексуално активният или който няма секс? Отговорът – сексуално активният. Колкото повече секс правите, толкова повече ви се прави.

2. Цикълът и сексът. За да имаме по- лесно силен оргазъм, трябва да правят секс един ден преди цикъл или по време на цикъла, защото клиторът и вагиналните устни са по- чувствителни. А натрупването на кръв в уретрата, засилва контракциите при оргазъм. Но жените обикновено отказват да го правят в този период, както и 70% от мъжете не искат секс с приятелките си, докато са в цикъл.

1 . Колко души правят секс сега? Представяте ли си колко двойки правят секс в момента, в който вие четете тази статия? Изчислено е, че на ден се правят по 100 млн сексуални акта.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *