Ясновидката Фидес: Помогам на хората с арабска защита от трима светци!

Ясновидката Фидес Мехмед Хюсеин

  Човекоподобно същество с грубо лице и червени очи внезапно изплува от мрака, вторачи се в мен и изхриптя: „Ти ще наследиш дарбата на голяма ясновидка“. После изчезна. Появи се отново след 13 години като дребно старче с дълга снежнобяла брада. Часът беше 23, помня го съвсем ясно. Симпатичен и мил дядка, дърдорко. Не изпитах страх, само огромно учудване. На следващата вечер дядото отново се появи, сякаш е член на нашето семейство. И тогава ми прошепна: „Продължавай, много си силна“, разказва прочутата ясновидка Фидес Мехмед Хюсеин.

Тези думи на възрастното същество, наподобяващо хомосапиенс са достатъчни, за да отприщят дарбата й.

След преживяна страхова невроза, която продължила 3 години, Фидес посегнала към чашата за кафе. Гледала само на близки, предимно за загубени вещи, изчезнали домашни любимци, че дори и за открадната кокошка на хора от Варненско. После преминала на любовни теми, раздяла, възстановяване на кармични връзки, бракове и разводи.

Румен Гунински със сина си

С времето развила дарбата си предимно в областта на криминалистиката. С удоволствие сътрудничи на органите на реда и е безкрайно доволна от факта, че е помогнала на бизнесмена от Правец Румен Гунински да намери сина си – също Румен, който бе отвлечен от престъпната банда на „Наглите“.

Фидес е категорична, че особено фатална за България била 1997 г. Тогава страната ни се намирала в черна дупка, което попречило на много екстрасенси да правят правилни прогнози и да помагат на политиците за излизането от кризата. Най-изтерзан от злоба, завист и магии в онова време бил синият лидер Иван Костов. Той си изпатил много от зложелатели, които не пощадили нито него, нито Петър Стоянов.

Иван Костов

„Последното нещо, което свърших тези дни, бе да помогна на едно момиче от Езерово. Казва се Фекрие. Обади ми се нейната леля и ме помоли за помощ. Жената е лекар по професия, но осъзнала безнадеждността на положението, решила да ме потърси. 23-годишното девойче било потрошено след катастрофа и лежало в кома от 45 дни. Нямало шанс да оцелее, чакали я да умре. Обещах да я вдигна на крака за 3 дни. И го направих. Жива и здрава е в момента. Помогнах й с арабските защити, които изготвям с помощта на трима светци. Държа да подчертая, че те са личности от плът и кръв. Единият дори е на 109 години. От тях съм научила доста неща, за което истински ги благославям. На младата жена от Езерово направих ритуал, който се казва „Сърцето на Корана„. Разбира се, помогнаха ми висшите небесни сили, без тях не бих могла да сторя нищо“, разказва доволна от свършената работа Фидес.

Петър Стоянов

Тя споделя, че наскоро се е прибрала от Гърция, където гостувала на местната звезда сред врачките – прочутата Катерини. Синът й Йоанис имал връзка с момиче, което не било подходящо за него. Наложило се феноменът от южната ни съседка да търси помощ от свои колежки в Египет, Румъния и България – толкова черна и злокобна била направената му магия. В случая приложила майсторлъка на мисъл – формата и кандидат-невестата сама се разкарала от богаташкия дом на Катерини.

В продължение на 6-7 години Фидес се учила как да борави с магията и как да постига своите желания, визуализирайки мечтите на хората. Докато се самоусъвършенствала, успяла да открие духа си, който се скитосвал из различни части на планетата Земя.

Сергей Станишев и Моника Йосифова

Това истински я притеснило, защото се виждала как обядва във Варна, а в същото време е и на плаж в Дубай. Явлението било добре познато на повечето съвременни врачове, които вярвали в бъзсмъртието на душата и тленността на човешкото тяло. Въпреки възможностите, които съдбата й дава – да пътува по цял свят, тя предпочита да стои в България, защото страната ни била изключително красива, а политическите и икономическите катаклизми щели да отминат скоро – през 2015 г.

„През 2013 г. проблемите ще идват от бившата Тройна коалиция, която няма да може да събори правителството на Бойко Борисов. Истината е, че народът го обича, защото говори на човешки език, не използва сложни, неразбираеми изречения. 2012-а му беше най-критична, тази сега му е по-спокойна. Аз също го харесвам и като човек, и като мъж. Политиката обаче не е силната ми страна. Въпреки това виждам стрелби по политик в края на февруари или началото на март и една нова стрелба през юни. Да, ще има кръв… Но как да ви кажа, аз уважавам всички политици. Не съм видяла нито добро, нито лошо от тях. Никога не съм ходила и да гласувам. Но от БСП са идвали доста хора, разпитвали са разни неща. Всички знаят как помогнах на Емилия Масларова. Тя също е добра жена, но имаше жесток проблем“, връща лентата на спомените прочутата ясновидка.

Сергей Станишев и Моника Йосифова

Тя е убедена, че бившият социален министър пращи от здраве, лошото отдавна е зад гърба й. За Станишев казва, че ще мине под венчило с приятелката си Моника Йосифова, защото двамата имали стара кармична връзка. Очаква се на бял свят да се появи второто им дете, което щяло да бъде момче. Шансовете на малката Дария братчето й да се казва Сергей, както таткото, били доста големи, защото Моника обичала с цялото си сърце водача на червените. За съжаление, на политическата сцена Серж щял да загуби доста позиции и хора, доскоро кръжали в неговата орбита.

„Представителите на криминалния свят почнаха да ме навестяват по-рядко. Не зная защо е така, скриха ли се тези хора, в странство ли са – идея нямам. Но вдовицата на Фатик ме посети наскоро. В интерес на истината тя не се интересува от убийството на мъжа си, дори не ме пита кой го е поръчал. Предполагам, че не задава този важен въпрос, защото знае отговора, но мълчи. Вълнува я съдбата на двете й дъщери. Оплаква се от свекърва си, смята че възрастната дама никога не я е обичала. И двете жени – най-близки до сърцето на Фатик, не се долюбват. Имат си основание. Приживе той е приписал всичко на майка си, т.е. на свекървата. 1/4 от богатството му е останало само за вдовицата и хлапетата, малко имоти в София и вероятно в Италия, където пребивават често. Свекърва и снаха са смразени заради пари“, казва фидес Хюсеин.

Нейната слава отдавна надхвърлила границите на България. Само за половин година гледачката успяла да открие 460 откраднати коли.

„Работила съм навремето и с Държавна сигурност, поддържам връзка с полицията на 21 града“, хвали се врачката. Дарбата си е наследила от дядо си, който бил палестинец, лекувал и виждал в бъдещето. Избягал от родината си у нас и се оженил за българка. От нея Фидес запомнила мъдростта: „Hе може малък човек да има голяма душа, черен да притежава бяла душа, а грозен – хубава душа“.

„Трябва ми само рождената дата и малкото име на човек и влизам в аурата му. Виждам живота му 25 години напред. Работя с джинове и имам трето око“, разкрива ясновидката.

Още сензации:

loading...

Един отговор за "Ясновидката Фидес: Помогам на хората с арабска защита от трима светци!"

  1. Анонимен   08.09.2016 at 22:25

    СЪРЦЕТО НА КОРАНА Е 36 СУРА МОЛИТВА КОЯТО СЕ ПЕЕ НА УМРЕЛИТЕ ТАКА ФИЙДЕС ЛЕКУВА

    Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *