Юбилейният концерт на Тончо Русев погали имиджа на ГЕРБ

Тончо Русев

  В мощна пиар кам­пания на ГЕРБ се превърна не­отдавнашният юбилеен концерт на композитора Тончо Русев.

 С организацията на шоуто неслучайно се зае най-добрият прия­тел на Цветан Цветанов – Веселин Маринов. Гор­достта на МВР и Пол­ски Тръмбеш бе убедил всичките си спонсори да влеят пари в концерта.

 Самият Маринов се вихреше на сцената и хвърляше истински къчове, докато пееше сладникавото си „Гор­чиво вино“.

 Премиерът не дой­де лично, но изпра­ти огромна кошница с цветя и приветствие, в което благодари на Тончо Русев, че е на­писал химна на родна­та полиция. Така всички трябваше да останат с впечатление, че това е най-голямата заслуга на композитора.

Веселин Маринов

  Самият юбиляр седе­ше на един от първи­те редове, придружен от съпругата си, дъще­ря си и любимата си внучка. На сцената се качиха всички ветерани в естрадата, за които е писал песни. Липсваше единствено Лили Ива­нова, на която Тончо е сърдит заради писания по негов адрес в нейна­та автобиография.

 Все пак на концер­та прозвучаха два от десетките хитове, на­писани от композито­ра специално за нея – „Мое лято“, изпълне­на от Деси Добрева, и „Панаири“, която изпя­ха хлапета от Двореца на децата.

 След концерта гостите бяха поканени на пищен коктейл. Такива вкусно-тии и елитни напитки препатилите български изпълнители не бяха вкусвали от го­дини.

 „Веско се облажи по­край ГЕРБ. По-рано му возеха хора с рейсове от селата за концертите. Касиерките в НДК раз­казваха как спонсори от­купували по 100 билета, с което пълнели сало­ните до козирката. Днес обаче той е този, който излива чувалите с пари, коментираха естрададжии.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *