Човек, покрит с балончета се надява на чудо!

Чандра Уисну

Чандра Уисну страда от мистериозно кожно заболяване, което е покрило тялото му с тумори. Индонезиецът, който е баща на четири деца се принуждава да покрива лицето си с плат и хурургична маска, за да не плаши околните или да не му се подиграват.

57-годишният Чандра казва, че туморите са започнали да се развиват върху лицето му,  когато е бил едва на 19 години. Докато станал на 24, те се разпространили по гърба му, а на 32 били покрили почти напълно тялото му. През ранните етапи на болестта, родителите на Чандра го водили при много лекари и дерматолози, които били ужасени от състоянието му. Той споделя, че няма лек за болестта му и никой не знаел как да го лекува. Хората никога открито не му се подигравали, но го гледали и избягвали, а повечето се държали странно в негово присъствие. Това го измъчвало и правело несигурен, тъй като някои смятали, че болестта е заразна.

Чандра Уисну

Чандра вече се бил отказал да посещава лекари и се опитвал да живее нормално.  Но когато най-големият му син, Мартин и дъщеря му, Лис Чандра започнали да показват симптоми на заболяването, Чандра разкрива публично състоянието си, та дано намери лек и да предпази децата си. Виден специалист от САЩ идва в помощ с диагноза на състоянието на Чандра и сега той има надежда, че би могъл да се отърве от туморите.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *