Цветелина полудя по гадателя Ники от Ямбол

Цветелина Бориславова
Цветелина Бориславова

  Нашумелият гадател Николай от Ямбол е най-важният мъж в живота на Цветелина Бориславова, съобщиха хора от най-близкото обкръжение на банкерката. Никито, както гальовно се обръща към него бившата половинка на Бойко Борисов, не само съветва всекидневно клиентката си, но й помага да взема най-важните лични и бизнес решения.

Заради подкрепата, която получава, милионерката му се отблагодарява с космически суми.

„Нещата излизат извън контрол. Напоследък Цветелина пренебрегва професионалните анализи и прави сделки единствено ако Ники я окуражи оплакват се служители на Българо-американската кредитна банка.

За да отмъстят на Ники от Ямбол, те си направили неотдавна експеримент. Банкерката се била запалила по производство на екологичен мед. Подчинените й предложили да изпратят различни негови видове за анализ в лаборатория, за да бъде избран най-добрият.„Никито ще направи избора“ отсякла Цветелина и отказала експертната оценка.

Цветелина БориславоваТогава подчинените й изпратили на гадателя само един вид от пчелния продукт, разпределен в отделни бурканчета. Никито въобще не открил измамата и дал различни характеристики на съдържанието във всеки един от бурканите. Така на всички освен на Цветелина станало ясно, че той е мошеник. „Повечето от известните и богати хора страдат от суеверие. Битката в големия бизнес е свирепа и е обяснимо, че мнозина се допитват до гадатели и феномени, преди да предприемат важна стъпка. Става обаче опасно, когато хората с много пари разчитат единствено на окултни сили и гласове от отвъдното, а не на бизнес логика“, притесняват се подчинените на Цветелина.

Те твърдят, че напоследък Бориславова живее изключително затворено. Предпочита единствено компанията на известна пиар специалистка и на любимата си болонка, с която не се разделя дори когато пътува в чужбина.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *