Християн Гущеров топи сланини, да е по-пъргав в леглото

 

Християн Гущеров и Мария

Кандидат-съпруг №2 на Мара Отварачката, Християн Гущеров, сериозно се е заел да извае фигура на атлет. Синът на бившия „червен“ депутат Добромир Гущеров е с осанка на бабанка с тази разлика, че мускул по тялото му може да бъде открит само с лупа, и то пак не е съвсем сигурно.

Още преди началото на връзката им Гущеров имал комплекси, че фолкдивата на„Пайнер“ въобще няма да го хареса предвид килограмите му. Паласките около корема от години тормозели богаташкия син. Преди да срещне Мара, по едно време той се бил повталил значително, май в някой от дебелариумите на д-р Емилова. Но както повечето й пациенти след това бързо възвърнал предишните си килограми с антидиета от пържоли. Излишното тегло, уж привидно не смущавало партньорката в леглото на Гущеров.

Мара се правела на ощипана и непрекъснато се опитвала да излекува своя Хриси от комплексите му, само и само да продължава да е на ръка разстояние от тлъстата банкова сметка на милионерската фамилия.

Младият Гущеров обаче сериозно се притеснил, че ако продължава да расте на килограми, скоро ще дойде момент, в който някои секс пози ще бъдат трудни за изпълнение или още по-лошото – въобще неприложими. Особено най-разпространената, мисионерската.

Носи се мълва, че от срам да се показва гол пред любимата си, Християн и Мария правели секс само на тъмно. Заради всичко изброено бъдещият съпруг на Мария се е взел в ръце да свали поне 15 килограма от осанката си хем добре за здравето му, хем да не излага миньончето, хем и по-пъргав да е в леглото…

Във фолксредите коментират, че за целта Гущеров наел един от най-известните фитнес инструктори в София. Атлетичният младеж в седмицата три пъти посещавал дома на милионера, където имало устроен мини фитнес. Ревнивият Християн се опасявал, че Мара може да хлътне по изваяния младеж и затова го ангажирал само когато тя е или на шопинг, или в разкрасителния салон.

Покрай Мария пухкавият богаташ променил и начина си на хранене, фолкдивата, която непрекъснато е на диети и яде колкото врабче, оту-чила Християн от мазните и високо въглехидратни храни, на които той дължи наднормените си килограми.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *