Слави на кални бани

Шоуменът лежал във вана с кал, за да облекчи болките в крака си
Шоуменът лежал във вана с кал, за да облекчи болките в крака си

  Вечният ерген Слави Трифонов е лекувал ставните си болежки с кални бани в СПА център в Поморие, разкри самият той в първото си за сезона предаване. Поморийската кал подействала чудодейно и туширала болките в крака на Слави. Той дори демонстрира ефекта й пред зрителите си, тичайки по ескалатора на финала на предаването.

„Лежах във ваната с кал чисто гол, но бях сам-самичък и нямаше кой да ме снима“, сподели шоуменът.

Слави Трифонов След като пръснал 50 000 лв. за лятната си почивка с балерината от „Магаданс“ Мартина в Сен Тропе, Трифонов отпрашил сам за 10-дневно лечение в Поморие. Лекарите препоръчали на водещия процедури с лечебната кал, която била най-ефикасна при ставни проблеми, каквито мъчат Дългия.

От няколко години Слави куцука с цели три пирона в тазобедрената става, след като счупи крака си при нелеп инцидент в банята на хотелската си стая в Стара Загора. Дългия се подхлъзнал, докато се къпел и натрошил левия си крак. За негово нещастие при самия удар на хлъзгавите плочки Дългия получил фрактура на костта под ябълката на тазобедрената става. Крака му бил закрепен от лекарите благодарение на пироните, но въпреки това Трифонов усещал болка от време на време.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *