Синът на Тони Стораро ли е новият на Софка?

Софи не пропусна възможността да се отърка в младото лъвче

  Преследваната от любовни несполуки Софи Маринова заби големия син на колегата си Тони Стораро, гласи най-горещата чалга клюка.

Ангелогласната певица от седмица е неразделна с наследника на българския Хосе Карерас – Фитрет. Софкините хленчове, че вече година и кусур няма силна мъжка ръка, която да я погали, ще се окажат ненапразни. Късметът най-накрая застанал на нейна страна. И то какъв късмет? 19-годишен, напращял от мускули, супер потентен жребец!

По ромска линия Софка другарува със семейството на Тони Стораро години наред, но от едно известно време преустановила контактите, потопена и тя в мъка и отчаяние, че любовта й обръща гръб. Софкиното сърце обаче трепнало когато преди няколко седмици сладурът Фики Стораро изкара дует с баща си, в който като в повечето чалга парчета лирическият герой

Фики

страда по изгубена жена. Вече седмица 37-годишната зажадняла за ласки чалга дива се е залепила като гербова марка до снажния младеж, който още не е завършил училище и догодина ще е абитуриент.

Мъкнела се навсякъде с Фики и го пази като майка орлица от тийней-джърките на неговата възраст. Преди дни цамбурнала на парти с пяна в плувен басейн, само и само да не се отъркат фенките до мускулите на новата й жертва.

„Тони Стораро е много притеснен за сина си.

Хич не му е приятно, че малкият се забавлява с кака си Софка. Приятели и колеги са отдавна, говори се, че преди 10 години и самият Тони е бил със Софи. Пък сега синът му е с нея… Абе, циганска работа“, описват заплетената ситуация във фолксъсловието.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *