Росен Петров залюби държанка на убит мафиот

Росен Петров гордо позира с 20 години по-младата от него Карина
Росен Петров гордо позира с 20 години по-младата от него Карина

  Тия дни Росен Петров се изфука пред медиите с новата си любима – брюнетката Карина, която е само на 23 години и е с цели 20 лета по-млада от него. Хубавицата е родом от Шумен и следва в Нов български университет.

Гологлавият водещ на неделното тв предаване „Нека говорят“ едва ли е останал разочарован от креватните умения на поредното си завоевание. Защото въпреки крехката си възраст, Карина има впечатляващ списък със завоевания над богати и известни мъже.

Съграждани на смуглата красавица от Шумен разкриват, че още като ученичка в 10-и клас Карина се залюбила с доста по-възрастен от нея баровец на име Симеон, когото галено наричала пред съученичките си „чичо Мони“. Прехвърлящият 40-те бизнесмен бил вносител на хранителни добавки, търгувал и с ядки, внос от Турция. В междучасията Карина се натискала със стройния хубавец Камен, син на местен баровец, който бил в по-горен клас.

Месеци преди абитуриентския си бал настоящата възлюбена на Росен Петров зарязала безцеремонно чичо Мони и школския си секс партньор Камен, тъй като се хвърлила в обятията на шуменското подземно величие Румен Рачев, някога част от групировката СИК. През лятото на 2009-а Румен Рачев бе разстрелян зрелищно пред местната болница, а впоследствие за екзекуцията му бяха осъдени Петър Стоянов – Сумиста и търновският лихвар Георги Вълев, тартори на бандата за поръчкови убийства „Килърите“.

Шуменката Карина имала бурна биография
Шуменката Карина имала бурна биография

Преди да се стигне до мафиотския разстрел обаче, Румен Рачев и младата му държанка Карина изкрали почти 2 години заедно.

„Кари обитаваше ВИП апартамент в хотелския комплекс на Румен „Бохеми“. Съпругата на Рачев обаче разбрала за младата му държанка, след което последвал луд скандал и Карина бе изхвърлена от хотела. За утеха Румен й нае в 3-стайно жилище в кв. „Добруджански“, описват любовните подвизи на смуглата шуменка нейни съграждани.

Докато била държанка на Румен Рачев, Карина се обличала по последна италианска и френска мода. Богатият й любовник я дарил с часовник „Картие“ (злите езици твърдят, че е менте) и с мобилен телефон „Верту“ за 7000 лева. Отношенията им обаче приключили със скандал в края на 2008-а, след като подземният бос заподозрял, че Кари му кръшка с диджея на шуменската дискотека „Платиниум клуб“.

Така Карина освободила жилището в „Добруджански“, оставяйки в апартамента десетките дрешки и бижута, дарени й от Рачев, а пък диджеят бил пребит от „неизвестни извършители“.

Румен Рачев
Румен Рачев

Откакто е дошла да учи висше образование в София, Карина също не е със затворени крака, злостно подмятат съгражданките й. Сексапилната брюнетка завъртяла главата на експерт от държавния фонд „Земеделие“, а паралелно поддържала интимна връзка с футболиста от „Левски“ Мирослав Иванов – Деко. „По едно време се завъртя покрай рапъра Криско, но бързо усети, че келешът от Добрич няма пари, и спря да се вижда с него“, разказват накратко запознатите със секс биографията на Карина.

Смуглата красавица е интимна с Росен Петров от пролетта и е прекарала летните месеци с него в курорта „Свети свети Константин и Елена“. По думите на гологлавия водещ на „Нека говорят“ по Би Ти Ви двамата все още не живеят заедно, тъй като са в „период на романтика“. Тези, които познават Росен, а и Карина, не биха се обзаложили, че връзката им ще продължи дълго време.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *