Родата на Петьо , отказал кола на терориста, притеснени за живота си!

Сарафово - Бургас

Фамилията на Петьо от фирмата за коли под наем „Афродита турс“ са стресирани след изкарването му на светло от медиите. Според тях, от няколко дни медиите са окупирали офисите на фирмата. Родата му се притесняват за живота си  – да не решат терористите да им затворят устата.

А лично Петьо не се е появявал на работа вече три дни и е заявил, че вече няма да говори с никой журналист. Хората са притеснени от отношението на полицията и медиите. Според роднините му, осветляването му като свидетел го изправило пред ешафода. Особено когато се тръби, че съучастници на камикадзето може да се разхождат наоколо. Петьо споделя, че вече не е сигурен дали клиентът с арабски акцент, понечил да наеме кола от

шофьорската книжка

него е същият терорист. Но е сигурен, че предоставената му от летовника шофьорска книжка е от Мичиган и била фалшива. Той споделил своите съмнения с полицаите и им разказал всичко, което си спомня. Петьо просто не е сигурен дали книжката, която бе открита до терориста е тази, която той е видял. Единствено е сигурен, че в документа снимката била на човек с дълга коса, а човекът, пожелал да наеме кола е бил с къса коса, което го усъмнило. Освен това, човекът, дал шофьорската книжка бил с друг цвят на косата и различни черти на лицето.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/_wGZ0uupmX0

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *