Резил! Атлетка си смени гащите насред пълен стадион (Видео)

Елишка Клуцинова

24 годишната атлетка Елишка Клуцинова явно не страда от излишен свян. Спортистката не се страхува да покаже прелестите си по националните  телевизии на планетата.

Чехкинята направи показно как да си смениш гащите насред обществено място, пълно с хора. Гостите на олимпийският стадион станаха неволни очевидци на

Елишка

необикновената случка, превърнала се в един от куриозите на олимпиадата в Лондон. Момичето най-вероятно не е забелязала намиращата се в непосредствена близост до нея камера, която успя да запечата неловкия момент за аналите на олимпийската история. Попадайки в обектива на оператора, Елишка просто се усмихва в камерата и продължава да сменя бельото си като истински професионалист. Така младата състезателка по седмобой от Чехия, стана популярна не с медал, както предпочитат атлетите, а с още по-запомнящо се действие. Видеото с нея бе  качено в  Youtube и събра над от 65 000 гледания. То се превърна в сензацията и разбуди както бурен присмех, така и възхищение. Според феновете на Интернет Елишка Клуцинова може да грабне златният приз в дисциплината „Смяна на гащи пред най-много хора“.
Вижте видеото:

http://youtu.be/STU6I7alp0o

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *