Половината тайни агенти на МОСАД са шпионки – проститутки!

Джеймс Бонд

Когато повечето хора мислят за международните шпиони, вероятно си представят хипермъжествени фигури, като на Джеймс Бонд.

Но израелската най-опасна тайна служба „Мосад“ е създала нова порода супершпиони – съблазнителни млади жени. Добре тренираните агенти – мъже са убедени, че всяко средство е позволено, щом стане дума за техните колежки, но стигне ли се до секс, теглят чертата. Това никога не се е случвало с шпионки от Мосад, които наистина играят огромна роля за труимфа на агенцията.

Сега 5 от тях говорят за първи път пред израелско списание за необикновения си начин на живот, който ги кара да се чувстват все едно са във филм. Най-известният подвиг на женска шпионка датира от 1986, когато сексапилна агентка прелъстява ядрен инженер, подмамва го в капан и го връща в Израел.

Сегашна агентка, наричаща себе си Яел разказва пред списанието, че често има предимство пред мъжете, тъй като чужденците повече й се доверяват.  Друга шпионка, Ефрат  споделя, че тя и колежките й използват своята женственост, а често правят и секс с набелязания за проучване обект.

Но има и неща, които тя и нейните колежки няма да направят никога- никакво влюбване.  Все пак не цялата им работа е страхотна. Често те оставят в къщи съпруг и деца, без да знаят дали ще се върнат.

Шефът на Мосад, Тамир Пардо обяснява, че почти половината от агентите им са жени и те имат преимущества пред мъжката част. Те могат да изпълняват много задачи – превъзхождат мъжете при опознаването на територия, четене, бдителност. Те са добри, много добри, завършва той.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/gz8sAotYmHE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *