Плешивото теме на Димитър Главчев от ГЕРБ влезе в парламентарния фолклор!

Димитър Главчев

България има своя Остров на свободата и неговото местоположение е върху главата на депутата Димитър Борисов Главчев. Олисялото теме на заместник-председателя на парламентарната група на ГЕРБ вече влезе в парламентарния фолклор. Народни представители от лявата и дясна опозиция вече галено наричат непокорния стрък от косми, който се спуска към челото на Главчев – Острова на свободата.

Някои дори като видят дипломирания икономист казват: „Ето го – кубинчето дойде в залата!“ Коафьори пък смятат за изключително ексцентрично решението на Главчев да си остави бретон при положение, че около него всичко е пустиня. Този Остров обаче набира вече все по-голяма популярност извън границите на родината. Той получава и световно признание, защото Димитър Главчев е председател на групата за приятелство между България и Чили, заместник-председател на групата за приятелство България-Украйна и член на парламентарните групи за приятелство с Аржентина, Корея, Китай, Русия, САЩ, Филипини и Швейцария. Това прави изключително голям международния авторитет на Острова на свободата.

Междувременно всички прогресивни сили у нас и в чужбина са силно притеснени от предстояща агресия срещу демокрацията. Приятели на Димитър Главчев му предлагат да си обръсне темето за рождения ден на 15 август. Подобен акт срещу растителността и екологичните норми би променил цялата парламентарна флора и ще нанесе непоправими вреди върху природата. Така с ужас и потрес коментират напрежението активисти на зелените движения и партии, които все още не са парламентарно представени.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *