Пияна шведка „убила“ комшията си за да се прибере в тях!

шведски полицаи

В шведския град Гьотеборг на една къркана до козирката 50-годишна жена и хрумнало, както и се сторило на нея, оригинален способ да се прибере в тях.

След бурно парти в една от заведенията на града „находчивата“ шведка се обадила в полицията и съобщи, че тя току-що е убила съседа си. По този начин пияната госпожа решила, че полицайте ще я закарат в тях абсолютно безплатно. „Бях прекалено пияна, за да се прибера сама“ – обясни по-късно дамата. Пристигналите полицай взели жената и я закарали до мястото на „нещастния случай“. Там униформените, естествено не намерили никакъв труп. Това ядосало органите на реда и те не оценявайки „находчивостта“ на пияната жена я закарали направо в

полиция

клиниката за лечение на алкохолици и наркомани. Освен това гьотеборгската полиция глобили госпожата с 700 крони (244 долара) за фалшивата тревога и за факта, че тя е решила да използва патрулната кола като такси. Допълнително шведският съд на официалното разглеждане на случаят по бързата процедура осъдил „веселата“ дама на глоба от допълнителни две хиляди крони. Така „безплатното“ такси и излезнало прекалено солено на дамата.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *