Пет от най-странните престъпления, извършени от … животни!

Лосът

Най-хубавото нещо на това да си диво животно, освен че можеш да се облекчаваш навсякъде е, че престъпленията, които носят на хората години зад решетките, тук носят комични заглавия в пресата. Всичко е весело, щом го свърши животно, дори ако в човешкия свят е престъпление. Например ……

#5. Крокодил отвлича самолет

Докато африканската Република Конго е известна с доста неща- като говорещи горили, то сигурността в самолетите не е едно от тях. Ето защо в рутинен полет от Киншаса до Бандунду пътник се опитал да прекара нелегално крокодил в голяма спортна чанта. Самолетът, чешки L-410, пригоден за къси полети в третия свят побирал около 20 пътника плюс екипажа, никой от които не видял обемната мърдаща чанта. Всичко вървяло добре, докато самолетът доближил дестинацията си и крокодилът решил, че му стига. Разкъсал чантата и се устремил към пилотската кабина. В самолета настанала паника, а внезапната смяна на теглото довела до разбиването му в къща, само на няколко стотин метра от крайната дестинация. Крокодилът излязъл най-невероятно и без драскотина от самолета, но нямал късмет, защото местен, въоръжен с мачете му видял сметката.

Крокодил

#4. Лос обезобразява статуя с пениса си за осем часа

Колкото до престъпленията на животни, обезобразяването на статуя едва ли влиза в списъка, все пак птиците го правят непрекъснато по цял ден. Ако обаче, статуята е на бизон и престъпникът е лос, това е съвсем друга работа. Точно така… Един ден лос видял статуя на бизон пред ранчо в Монтана и веднага си помислил, че ударил кьоравото. Запретнал се и прекарал върху статуята цели осем часа. Дали това е типичната за лосовете любов, или просто проява на мъжественост, не знаем, но все пак било доста впечатляващо. Няколко от служителите в ранчото се опитали да сплашат лоса, но той не обърнал внимание дори на задръстването, което предизвикал, пред ранчото. От прекараното с лоса време, статуята се отървала със счупен ляв рог, одрасквания по копитото и кръв по задните части (от лоса). Освен това била отместена напред с цели 16 сантиметра от мощното оръжие на лоса.

мечка краде кола

#3. Мечка краде Toyota Prius

Семейство МакКарти прекарвали спокоен уикенд във вилата си на езерото Тахо, когато посред нощ били събудени от клаксон. Звукът подозрително наподобявал на клаксона на тяхната кола Toyota Prius. Когато погледнали навън, те видя ли, че колата се люлее и отвътре идва ръмжене. Господин МакКарти излязъл и видял голям мечок да се намърдва в колата му. Факт е, че да се побереш в Toyota Prius може да бъде предизвикателство за човек със средни размери, но мецанът решил проблема, като изкъртил седалките. Веднъж намерил се в колата и забавната част започнала. Мечокът дал на задна и подкарал колата назад по пътя на около 25 метра, преди да се блъсне в оградата на съседна къща. Уплашен от катастрофата, мечо излезел от колата преди да пристигнат властите.

Морски слон

#2. Морски слон прави секс с коли

Ако мислите, че сте видели всичко след лоса и статуята, почакайте, за да се запознаете с морския слон Омир. Омир си харесал малко крайбрежно градче в Нова Зеландия през 2000 година и всичко било наред, ако не била липсата на женска. Омир компенсирал това с доста креативно решение. Започнал да прави секс с коли, което не направило жителите на градчето особено щастливи. Представете си вашата кола и върху нея същество, тежащо няколко стотин килограма, и ще разберете какви щети може да нанесе огромният пенис на Омир. След като потрошил няколко коли, два влекача за лодки и дърво, хората решили да му намерят жилище в бетонна рампа за лодки, но Омир се преместил към отсрещния ресторант и започнал див секс с електрическото табло, като предизвикал спиране на тока. На следващия ден Омир бил намерен да лежи блажено върху рампата. Щом медиите научили са подвизите му, той станал главен герой във всяка новина. Станал толкова известен, че имал дори за момент собствен уебсайт.

#1. Лос напада хеликоптер

Лос

През 2007 биологът Кевин Уайт се качил на хеликоптер, за да пристигне в малка общност в Аляска, наречена Густавъс. В района лосовете били два пъти повече от хората. Уайт и неговият екип следвали възрастен мъжки лос, за да го идентифицират и го упоили, за да могат да му сложат марка. Повечето животинки със стрелички във врата, пълни с успокоително, заспиват поне за момент. Точно обратното станало с този лос, той направо побеснял. Нападнал хеликоптера с гигантското оръжие, което майката природа му била посадила на главата и го свалил на земята. Никой от хората вътре не бил наранен, но пък перката на опашката на хеликоптера наранила лоса и той трябвало да бъде приспан. Да се надяваме, че някъде в рая той си има хеликоптер над своята камина.

ВИЖТЕ ВИДЕОТО:
http://youtu.be/YzzYfDin5Dw

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *