Папагал пее химна, вбесява съседите !

папагалът певец

Папагалът Родни научил химна по време на Олимпийските игри тази година, при церемониите по награждаване на отбора на Великобритания, които собственикът му гледал по телевизията.

Сега, птицата започва да пее всеки ден щом я изнесат в градината в 7 сутринта. На съседите им писнало да ги събуждат в ранния час и започнали да се оплакват. Но собственикът на Родни, Майкъл Сарджисън, обяснява, че не е виновен папагалът, а отборът на Великобритания.

Папагалът

При всичките 29 медала, непрекъснатите повторения и новини, химнът не слизал от телевизията. Разбира се, Майкъл бил научил Родни и на други песни, но след три седмици гледане на Олимпийските игри, химнът сега е номер едно в репертоара на папагала.

Собственикът уважил молбите на съседите да извежда папагала по-късно и да го храни, за да мълчи поне за момент, но след това той пак започвал. Папагалът Родни, освен да пее може и да свири, лае, мяука, да  пее Честит рожден ден и да казва Весела коледа. Той е на 9 години и половина и просто обича да вдига шум.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/qaFB_-nenHE

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *