Откриха ли чудовището от Лох Нес! – Виж истината!

чудовището от Лох Нес

В продължение на почти 1500 години, истории за водния звяр от Лох Нес обикалят из Шотландия. Сега, един човек, който търси митичното същество от 26 години заявява, че има снимка, която доказва, че Неси съществува. Джордж Едуардс вярва, че е заснел чудовището от Лох Нес.

Естествено, веднага снимката обиколила Интернет за възхищение на някои и объркване на други.  Единствената снимка, която човекът е заснел през ноември и видяла публичност едва сега, представлява голям сив куп във водата. Той обаче е убеден, че това е Неси и заявява, че снимката му е анализирана от  военен, който му е казал, че това е движещ се обект. Ето защо Едуардс е убеден,че това е Неси.  Снимката обаче предизвиква доста противоречия.

Неси?

Според специалисти не е обяснимо за период от 5 или 10 минути да се направи само една снимка, биха могли да се снимат поне 100 снимки. Освен това от фотографията не е ясно колко голям е обектът, а няма и бразди по водата, които да показват, че той се движи.  Те смятат за напълно възможно заснетият обект да е обърната лодка, а не мистичен звяр. Докато легендата за Неси се носи хиляди години, модерната версия идва от история, публикувана в пресата на 3 май, 1933 година, когато местна двойка видяла „ огромно животно, което се показвало и се скривало във водата на Лох Нес. Езерото е дълго 23 мили и дълбоко около 240 метра.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

http://youtu.be/EBh63kEQnVY

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *