Откакто е с Ирина Сарачинова, Иван не близва и капка алкохол

Иван Христов и Ирина Сарачинова

  Вече 2 години Иван Христов не е близвал и капка алкохол. Продуцентът- водещ има сериозен стимул да пази въздържание и той си има име – Ирина Сарачинова. От любов през 2011 година двамата престъпиха клетвите към законните си половинки и заживяха заедно.

В името на новото начало, което постави преди 2 години, Иван загърби не само дългогодишната връзка с водещата Вихра. Със същата категоричност той заряза и алкохола. Призна си го сам, и то в национален ефир. Изля душата си още при старта на шоуто „Къртицата“, което водят с Андрей по ТВ 7.

Свидетели на откровението на „опосума“ станаха не само зрителите в студиото и пред малките екрани. Чу го и гостзвездата – баскетболната легенда Денис Родман. „Навремето можех да си те сложа ей тука, в това джобче, бате“, заяви Иван и подръпна панталона си.

За да не остане съмнение какво е имал предвид, водещият на най-мащабното шоу, правено у нас, продължи: „Никакъв шанс нямаше да ми излезеш нито на пиене, нито на някакви други неща. Но това е минало и вече се харесвам.

Очевидна е връзката между любовта и желязната воля, която Иван проявява спрямо спиртните напитки. Няма съмнение, че решителността, с която той е сложил край на щурия купон, в който години наред живееше, се дължи до голяма степен на Ирина Сарачинова. Не тя обаче му е дала ултиматум, за да спре алкохола. По-скоро сам е решил, че така трябва.

Когато започнала любовта му с Ирина, Иван сияел от щастие. Вече не се чувствал потиснат нито ден, не му влияел дори стресът в работата. Нервността му се изпарила. Усетил нужда да бъде нов човек с голямата си любов Ирина.

С Вихра и малката Ава по времето, когато бяха щастливо и сплотено семейство. Днес Иван води люти битки, за да вижда дъщеря си

Че именно тя е сродната му душа, екранният партньор на Андрей Арнаудов заяви още през 2011 година, когато се разбра за връзката му със Сарачинова. „От момента, в който се влюбих в Ирина, нямаше начин да продължавам да водя предишния си живот. Много добре знаех каква ще бъде реакцията на обществото. За мен беше ясно, че матрицата, заложена в мозъците на повечето хора, не допуска и не одобрява подобен ход. Все пак от около 12 години съм в полезрението на хората. Тоест почти през целия ми живот се е налагало да лавирам между обществените порядки и стремежа си към лично щастие“, заяви Иван.

В онзи период той бил наясно, че ще му се наложи да разбира между две възможности: „Това да рискувам всичко и това да си наложа „желязна и обществено угодна дисциплина“ и после много дълго време или цял живот да живея с мисълта, че съм пропуснал нещо истинско“. Иван избра първото. Сложи край на дългогодишната си връзка с водещата Вихра, от която има дъщеря. И заживя с Ирина, която пое същия риск заради любовта.

От своя съпруг тя има две деца. И двамата понесоха последствията от решението си. Познаха добре присъдата на общественото мнение. За това Иван намекна пак в „Къртицата“. Направи го по повод пиянската изцепка на Родман в шоуто.

Още в първата вечер в базата на „Къртицата“ Денис се напи с ракия и пощуря. За щастие не влезе в двубой с никого от участниците в предаването. Американската звезда изкърти една камера и чак тогава се успокои. Поведението му обаче много разстрои останалите в базата, от което водещият Иван искрено се възмути. Забелязваме малките неща, а не големите.

Обръщаме внимание, че е изкъртил една камера и се е напил като прасе, а не че е велик спортист и иска да сложи край на кариерата си в България“, изтъкна Иван.

Говорейки така, водещият сякаш имаше предвид и себе си. Не е тайна, че той неведнъж е ставал жертва на подобно отношение. В годините бяха изтъквани не професионалните му успехи с Андрей, а предимно пиянските му изцепки.

Като например тази от 2008-ма, когато се нафирка и се блъсна с колата си в кофа за боклук край Стара Загора. Тогава изгуби шофьорската си книжка и му се наложи да се извини публично за произшествието.

Иван има навика да говори завоалирано за себе си. За бившата си съпруга обаче винаги е директен, дори и на тв екрана. Пак покрай едно от интервютата с гост-звездата в предаването Денис Родман „опосумът“ за пореден път се оплака, че Вихра не му дава да вижда дъщеря си Ава. Стори това, след като американецът обясни, че не контактува с децата си толкова често, колкото би искал.

„В България е нещо подобно. Много трудно човек може да види детето си, ако е баща и ако го обича. Особено ако майката е решила да не разрешава това да се случва“, сподели Иван в ефира на ТВ7.

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *