Любимецът на Путин отец Ефрем Виноградов: Сатанински същества са подсказвали на Ванга какво да говори!

Отец Ефрем Виноградов

  Любимият на Путин свещеник – Ефрем Виноградов Лакербая, се изгаври с паметта на Ванга. Отчето прикани гражданите на Русия и бившите съветски републики да изостаят култа към пророчицата веднъж завинаги. Сред братушките петричката Касандра винаги е била изключително популярна – повече отколкото у нас дори.

Според Виноградов Ванга съвсем не блестяла с качествата, които мнозина й приписвали. А освен това била обладана от тъмни, нечестиви сили. Самото й име Ванга означавало „зъл дух“, твърди свещеникът.

Той отбелязва, че „наглостта“ на пророчицата стигнала до там, че тя изобразила себе си в църквата си в Рупите. Това било в силно противоречие с православното християнство, където Дева Мария е единствената жена, ползваща се с правото да бъде рисувана в божиите храмове.

Ванга

Отец Виноградов е автор на десетки книги, част от които са истински хит на руския пазар. Почти цялото му творчество е посветено на Бог и неговите земни и неземни чудеса. Написал е и молитвеник, чрез който предлага топли думи за всяко страдание на съвременния човек.

Последният литературен „хит“ на свещеника обаче е посветен на легендарната българска ясновидка и е озаглавен „Православна ли е била Ванга“. Виноградов е подписал творението си със своя любим псевдоним Игумен N.

Книжното тяло е със скромния тираж от 15 000 броя – твърде малко за страна като Русия, и с обем от 64 страници. Трудът излиза с логото на издателство „Данаиловски Благовестник“, което редовно отпечатва писанията на Путиновия любимец.

Авторът е категоричен, че пред петричката гледарица се явявали не кротки покойници, а демони. Благодарение на тях тя е имала способността да предсказва събития от бъдещето. Доказателства за твърденията си той намерил в книгите за Ванга, в които са описани случаи от нейната ясновидска практика.

Храмът на Ванга

Гневът на Виноградов е предизвикан от издигането на провидицата на пиедестал. Той недоумява защо са й посветени толкова много биографични творби и статии.

„Евангелия, която всички знаем като Вангелия и по-специално като Ванга, е посетена от демони още в юношеството си. Краткото име, с което всички се обръщат към нея, има значение за съдбата й. На езика на жителите на Бапен, малка страна, която се намира на границата Габон и Ангола, Ванга означава зъл дух. Това сатанинско нематериално същество има свойството да се вселява в човек – да направлява волята му. Качествата му са описани подробно от американския изследовател Гари Райт, който е обходил цял свят, за да събере уникални сведения за магьосничеството и вълшебствата“, пише отецът. И добавя, че при Ванга още в детството се наблюдават и редица други признаци, говорещи, че нещо в нея не е така, както трябва. Тя например била много слаба, недоносена. Родила се седмаче – факт, който вещаел неприятности и трудна съдба.

„При нея се забелязват симптоми на някакъв вид уродливост, което говори, че е белязана от Бог, но белязана с гняв. Тя не е имала божествена защита, каквато обикновено хората получават, това може да се дължи на грехове на родителите или роднините й. Незащитена, Ванга е била лесна мишена на демоните, трябва да отбележа, че Законът да духовната наследственост понякога налага децата да плащат за грешките на своите родители. Болестите са истинското доказателство, че новороденото плаща за греховете на родителите си. Особено ако то има шест пръста на краката, различна дължина на крайниците, липсващи пръсти, наличие на опашка, на рога по главата и други такива белези, работата е ясна. Майката и бащата вероятно са автори на смъртен грях като убийство, антибожия пропаганда, разрушаване на храм и други.

Десетки уродливи бебета се държат в спирт в Московския университет в Биологическия факултет. Виждал съм ги. Да, Ванга е ослепяла, за да изкупи стар грях, който може и да не е бил неин. Нейната грешка обаче се състои в това, че след инцидента от 1923 година, при който ослепява, тя търсила помощта на знахари. А те са забранени от църквата, защото минават за служители на разните демони.

Съдейки по описанията на племенницата на врачката, стигам до извода, че сатанинските същества са подсказвали на Ванга какво да говори. Без тях и без тяхното присъствие тя е замлъквала. Те са идвали от паралелни светове, спохождали са я по различно време на деня“, категоричен е Виноградов.

Той отбелязва, че първите си видения пророчицата получила в сънищата си. Извънземните същества й нашепвали истории, имена.

Благодарение на тях дори успяла да намери овца, която баща й загубил в петричко село. После възрастният мъж сам се погрижил да разнесе уменията на сляпата си дъщеря.

Вангелия никога не е казвала имената на съществата, които я навестяват. Игумен N допуска, че умишлено ги е криела под названието „сили“, за да не се разкрие демоничната им същност.

Те идвали от планетата Ванфим с помощта на летящи чинии. Обикновено в летателните им апарати имало екипаж от по трима извънземни.

Според описанията на Ванга инопланетяните били прозрачни, с нещо като ореол около главата и криле на гърбовете си. Тя не знаела с каква цел обикалят Земята, но се случвало да я хванат за ръката и да я поведат из Космоса, а после да я върнат обратно в стаята й.

Извънземните били организирани и строги. Говорели така, сякаш издават заповеди, на които тя не можела да не се подчини.

„За билковите рецепти на Ванга също ще ви споделя. Те са й били продиктувани от демоните.

За да не предаде източниците си, тя обяснявала, че тревите сами й подсказвали как да ги комбинира. Така за народа събрала десетки рецепти. Всяка една уникална сама за себе си. Всъщност пришълците са тези, които в една или друга степен са облекчавали човешката болка. Ванга до последно не е разбрала, че служи за предавателен апарат на извънземни. Такива като нея ние наричаме неосъзнали се вещици. Тя не е имала и няма нищо общо с православието“, разсъждава отец Лакербая.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *