Лили Иванова си взе златен iPhone

 

Лили Иванова

Лили Иванова умее да се глези. Поредната покупка, която примата на родната естрада е направила за летния сезон, е уникален телефон от чисто злато, с който да блести по участията си на родните курорти.

Лили си взела скъпата джаджа веднага след като разбрала, че тя е пусната в продажба и у нас. Естрадната звезда се спряла на един от стоте ювелирни модела iPhone 4S, дело на швейцарската компания „Голдън Дриймс“, след като научила за тях от приятелка.

„Кой, ако не аз, заслужава да има златен телефон„, отсякла Лили и веднага побързала да се информира как може да се сдобие със скъпото бижу. Цената, която платила за него, била близо 5000 лева, но удоволствието да притежава подобна красива вещ не можело да се сравни с нищо друго.

Телефонът на Лили Иванова модел „Golden Dreams Gold Edition 24 CT”

Телефонът е ексклузивно предложение на „М-Тел . Предлага се в две дизайнерски версии на iPhone, а за изработката му са използвани материали от най-висок клас.

Първият модел, който може да бъде видян у нас, е „Golden Dreams Gold Edition 24 CT“. Той е с 24-каратов златен корпус на iPhone 4S и златен огледално полиран гръб. Именно с такъв се сдобила и певицата. Другият модел пък съчетавал златна 24-каратова рамка и гръб, изработен от али-гаторска кожа. Макар да не е природозащитничка, Иванова решила да не рискува със скандал ала „Антония Петрова“ и се лишила от възможността да притежава подобна ценност.

Междувременно стана ясно, че родният хайлайф буквално е обезумял в желанието си да се сдобие с новия iPhone. Бройките, които са предвидени за българския пазар, са едва 100, но знайни и незнайни манекенки и мутреси вече започнали да се избиват, за да притежават златен джиесем. Сред почитателките му, разбира се, била и Николета Лозанова, която уж случайно се изпуснала пред мъжа си, че има нужда от нова джаджа, защото старата вече дава фира.

ВИЖ ВИДЕОТО:

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *