Как Интернет Изяжда Денят Ви

Последните проучвания показаха, че ежедневно хората губят средно по 100 минути на ден за сърфиране в интернет, но това не включва времето за проверка на електронната поща и играене на игри! Дали пазарувате, пишете във Фейсбук или просто четете новите статии, времето лети неусетно и ви кара да пропускате много други възможности.

интернет

„100 минути! Това е много време, прекарано в ровене за най – добрата цена на дадена стока или за чат с приятелите във Фейсбук. Наистина, тези неща все повече се налагат като стандарт в нашето време и до голяма степен ни откъсват от реалния живот. Накратко казано – интернет е нещо прекрасно, но не забравяйте, че все пак сте живи същества”, споделя Скот Уолсън, доктор по Съвременни технологии.

Във връзка с горните данни бе проведено проучване, чиято цел е да установи какво точно изпускат интернет потребителите, докато сърфират. Анкетата премина под работно заглавие „Денонощието има само 24 часа” и дава ясен пример какво е уместно и какво не, докато ровим в интернет.

Какво пропускаш докато ровиш в интернет:

Време ( мин) /  Дейност

5                          Социално общуване

4                          За размисли или релакс

27                       Полезна работа

12                        Сън

10                       Пътуване

4                         Фитнес упражнения

7                         Домашни задължения

6                          Самоусъвършенстване и учене

 

YouTube Preview Image

 

 

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *