Иван Костов – аут от политиката

Иван Костов

  Един от динозаврите на българския преход, бившият преми­ер и лидер на СДС и ДСБ Иван Костов, ще трябва да се раздели с политиката най-късно през лятото на следващата го­дина.

 Това стана ясно след последното заседание на ръководството на СДС, на което сините отхвърлиха предложе­нието на Костов отно­во да се явят заедно на предстоящите пар­ламентарни избори.

 На това заседание лидерът на сините Мар­тин Димитров подаде оставка, но заяви, че оцеляването на синя­та идея е невъзможно без оставката на Иван Костов и че повечето от седесарите, гласували против споразумението за „Синя коалиция„, са гласували персонално против лидера.

 Запознати с кухнята на тъмносините споделиха, че Иван Костов обмислял да подаде оставка вед­нага след решението на сините, както направи през 2001 г, след като загуби парламен­тарните избори,  но най-верните му привърженици го разубедили да изчака до изборите догодина. 

Иван Костов с дъщеря си Яна

  „Костов разбра, че изпада в пъл­на изолация, а ДСБ няма шанс да преско­чи  процентната ба­риера без съюз със СДС“, коментират де­путати от листата на „Демократи за силна България„.

 Те са сигурни, че ако Костов подаде остав­ка, ще изчезне и самата партия, въпреки че Командира готвел не друг, а своята голяма дъщеря Яна за свой наследник. „Без Костов ДСБ няма смисъл, а синята идея умря още докато лидер на СДС беше Надежда Михайлова“, коментират разочарованите десебари.               

 Междувременно източници от СДС заявиха, че по всяка вероятност тяхната партия ще потърси коалиция С НДСВ, ВМРО на Краси­мир Каракачанов и още няколко малки форма­ции, които не гравитират около Метена Кунева. Един от инициаторите на опита за съживяване на старото СДС от началото на прехо­да е Соломон Паси, който ненавижда Кунева и работи за алтернати­вен на нейния десен по­литически проект.

 „За съжаление Иван Костов не влиза вече в ничии сметки“, тюхкат се негови приближени, които обмислят как да се спасят от потъващия кораб. Готови да пре­дадат Командира били Асен Агов, Екатерина Михайлова и дори Ве­селин Методиев, чиято трогателна лоялност, граничеща с чиста глу­пост, стана пословична в синята партия.

 „Изглежда, че заед­но с Георги Първанов от политиката си отива и скаченият му съд Иван Костов. Наред е Ахмед Доган“, коментират на­блюдатели на политиче­ската кухня.

Още сензации:

loading...

8 Отговора за "Иван Костов – аут от политиката"

 1. simeon234   17.05.2012 at 18:57

  Абе вече 20 години все ви пречи,бре,комплексари недни,джужета ситни.Много труд и пари се потрошиха за да го няма тоз „демон“Костов,ай!Я прочетете какво е написал един блогър http://simeon235.blogspot.com/2011/12/blog-post.html

  Отговор
 2. Метла   18.05.2012 at 5:48

  „„Изглежда, че заедно с Георги Първанов от политиката си отива и скаченият му съдове =>“Междувременно източници от СДС заявиха, че по всяка вероятност тяхната партия ще потърси коалиция С НДСВ, ВМРО на Красимир Каракачанов и още няколко малки формации, които не гравитират около Метена Кунева. Един от инициаторите на опита за съживяване на старото СДС от началото на прехода е Соломон Паси, който ненавижда Кунева и работи за алтернативен на нейния десен политически проект.“ .Кофата за отпадъци да се изпразни време дойде!

  Отговор
 3. google seo   01.06.2012 at 20:07

  Някои наистина интересни подробности, които са написани на senzacia.net ме Автоматизация на много, точно това, което търсех: D.

  Отговор
 4. Эскорт модели Москва   27.02.2013 at 13:23

  Не мога да повярвам, че за един толкова тъп проблем ще създаваме организация като за ходене на Марс. Когато някое куче се опита да нападне мен и децата ми с четец за чипове ли ще го прогонвам? Да не му сваля ID и да го обадя в полицията. Не знам но мисля, че само да погледнеш през прозореца и ще разбереш че по напред ще стигнем до Марс отколкото да сложим чип за високочестотна идентификация на всяко куче. А Бай Панайот кучетата които не му трябват и не може да раздаде преди да порастат ги слага в един чувал и ги удавя в реката. Така че не е виновен той.

  Отговор
 5. Имам един сериозен съвет за тебе: събери малко пари и прекарай един уикенд по кръчмите, примерно, в Нюкасъл или Глазгоу. Или върви на Ибиза или нещо такова. Ще ти се разбият тия митове за злите чалгаджийки, които развалят нацията 😉

  Отговор
 6. hcg pct   05.06.2013 at 14:21

  Вие със сигурност има някои приятни мнения и гледни точки . senzacia.net осигурява нов поглед към темата.

  Отговор
 7. escortes France   14.06.2013 at 21:02

  така IM четене на манга наречена приятелки и им се чудех за това?

  Отговор
 8. steriods for sale   06.09.2013 at 21:47

  Е тайната зад Грейси джу джицу нандролон деканоат , анаболните стероиди Hoids използвани срещу Sakuraba ?

  Отговор

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *