Другарят Че Гевара най – харесвал секса с ирландки!

Другарят Че

През 60-те години на миналия век в Ирландия малко се поуплашили от „червените под леглото”, когато легендарният революционер Че Гевара ненадейно посетил страната. 

Но брадатият боец, чийто прадядо Патрик Линч от Голуей заминал за Аржентина през 18 век, не успял да се свърже с местните дами, когато кацнал на летището Шанън. Бързата визита на Че се случила на 13 март 1965, след като полетът му от Прага до Хавана трябвало да бъде прекъснат в Ирландия.

Местният журналист Алан Куинлан, който интервюирал аржентинеца по онова време, разкрил, че Че нямал търпение да опита нощния живот на Лимърик. В крайна сметка плановете му пропаднали. Че и приятелите му се върнали вечерта със стръкчета детелина, защото всички се приготвяли за празника на Свети Патрик.

Коменданте Че

Че, чието пълно име е Ернесто Гевара Линч се бори заедно с Фидел Кастро в Кубинската революция и в крайна сметка е убит през 1967 в Боливия.

Визитата му в Шанън и връзките му с Голуей са тема на нова пиеса „ Дневниците за търговия с коне” от Шейн Бърк. Има дори предложение да се издигне статуя на революционера в Голуей, което вече срещна гнева на някои американски политици, един от които го заклейми като масов убиец.
ВИЖТЕ ВИДЕОТО:

Още сензации:

loading...

Напиши коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Моля, въведете отговор: *